vill ha skola nu....

ja jag vill faktiskt ha skola nu, det är sant. Jag saknar alla mina berga kompisar! Men har träffat Micaela nu på lovet två gånger och skall träffa henne igen nästa veckan innan vi börjar igen den 9onde :) Mitt nyår blir hemma hosälskling medans familjen är hos matte och sussie, ville inte åka till dom. Ska fylla på mitt busskort imorgon och det kostar typ 1700 kr... Man ba ööööhhh mycket pengar!! Men det ärlugnt pappa erbjöd sig att betala, tack snälla papsen!!:) Nu ska jag väl fortsätta äta min nudlar :D Och spela UNO :P

Stan!

Imorgon ska jag(Bloggaren's Pojkvän) och Jennifer dra till stan med hennes kompisar!
Shit... Jag kommer dö av nervositet eftersom jag är så jävla blyg :$
haha...
Aja nu sitter man här och lyssnar på Boyce Avenue och saknar min underbara flicka.
Du är galen men så jäkla söt och underbar Jennifer :) <3
Nu borde jag sluta skriva och ta och lägga mig!
Godnatt!
PS
//
Älskar dig Jennifer!

Som vanligt...

Alltid samma svar...
Och sen ett hejdå.. </3

Hemma en söndag :)

Ja jag sitter hemma och gör inte ett skit.. Men det är ganska skönt ändå :)
Denna helg har jag varit hemma hos Ludde och så kom jag hem igår.
I fredags mötte jag upp Ludde på hans skola och såg då Filip som jag inte sätt på typ AS länge, men sen åkte vi hem till älskling. Jag var extremt social av mig efter vi ätit middag, jag somna i soffan. I Luddes knä men han hade gått och gjort en massa saker och det hade jag inte märkt för jag sov så hårt där i soffan och sen när jag vaknade så låg jag i Luddes knä :)
Men på eftermiddagen var jag tvungen att åka hem för mamma och pappa var på julbord, så Luddes päron var snälla och släppte av mig på flemingsbergs station när dom körde Lina och Ludde till Pulsen :)
Nu ska jag väl fortsätta prata med Michaela och lyssna på musik, tjarrå ! :)

ONE TREE HILL

Har just kollat klart på hela säsong 4 av one tree hill och jag bara ÄLSKAR serien alltså! Så bra :)
Snart ska jag väl sova, men tänkte läsa igenom lite av körboken först, det tar väl typ en halv timma så det blir väl standard sov tid :/ vilket inte är så bra när man börjar bli sjuk, Michaela har smittat mig med hennes jävla hosta :( Men jaja gör inte så mycket eftersom Ludde också är sjuk.
Men HÖRS !

Älskling <3

Sitter och pratar med älskling i telefon, han e sjuk :'( D det är inte bra för då får jag inte träffa honom på länge...

Plugg

Har pluggat idag och varit på Haninge närakut, och dom SUGER!! Gick till skolsyster efter ha varit envis i en vecka :D
Men inte fan gjorde läkaren ett skit, skolsyster sa när hon ringde läkaren att det skulle rönkas men läkaren hade rönkensyn så jag behövde inte göra det -.-' Och jag åkte liksom dit för att rönkas inte för att fittläkaren skulle klämma ännu mera på nyckelbenet och axeln. När jag sa att jag hade haft ont i huvudet i en vecka så lyssnade hon fan inte ens..

Saknar er... <3

Mulle och Clown <3
Sötisar <3

På rummet.

Sitter på rummet med Michaela och Janina, Michaela har precis färgat klart mitt hår. Ska bara vänta ett tag nu så är det snart klart :) Det blir bara rödare i underhåret denna gång, men nästa gång blir det till att färga det svarta överhåret igen.
Idag eller ja jag har fortfarande ont i huvudet så var tvungen att sjukanmäla mig på ridningen... Men det gör inte så mycket för den hästen jag skulle ridigt var väldigt busig och blev taggad på hoppningen idag, men jag satt och kollade på ist. Men vissa i ridgruppen MÅSTE tagga ner lite, sänk farten för tusan!
Och det här även börjat snöa nu på eftermiddagen, inte så jättekul men lite iaf..
I helgen var jag på bio med min lilla älskling, vi såg REAL STEEL det var as bra!

Hemma!

Sitter hemma i sängen med Ludde som petar på mig, det börjar bli lite irriterande faktiskt men jaja.. jag har fått en julkalender av mamma idag och pappa försökte äta upp den så mamma ska köpa en likadan till honom imorgon :)
Imorgon är det middag och bio som står på listan, jag och Ludde ska kolla på Real Steel eller vad den nu hette :D

Nu ska jag vara social med älskling :):) <3<3
HÖRS!