Awww min sötis!!!<3

Jag älskar dig min underbara syster! Du finns där i alla stunder :) Tina du är stark och envis åh det beundrar jag dig för, du gör mig stark !:)

Hemma :-)

Sitter här i den nya soffan och kollar på nyheterna. Det snöar ute och jag som skulle åka till jobbet... ska åka dit men väntar ett tag, kanske slutar snöa lite då och så har jag ju inte ätit frukost än :D Gjorde inte så mycket igår, typ åt och kollade på tv oh så läste jag lite..
Känner mig ganska.... hmm.. nej jag känner igen, lite tomt på känslor både negativa och posetiva.. Men ska väl ta och göra något :)

Lunch

Har precis ätit lunch idag blev det kycklingfilé med ris och currysås, ganska gott faktiskt! Nu skall jag packa för helgen och sedan bege mig ner till maskin för att ha lite praktik =) Fanns inga listor på vad vi ska göra så blir en överraskning när vi kommer ner dit..
Btw så fick jag den boken jag ville ha idag! Hej överlycklig tjej! :D Har redan läst 79 sidor på en timma, kanske inte så många... Vet inte xD
Men nu ska jag väl packa lite..
Juste! Kan ju berätta för min kära blogg att jag nu är singel och kommer vara det ett tag eftersom jag fortfarande är förbannad och känner inget, är bara kall mot typ alla.. Men det är man efter man har blivit behandlad som skit från den man älskat hur mycket som helst och hur länge som helst..
TJARÅ!

Sovmorgon :D

Ja ligger här i sängen och har sovmorgon :) Är inte så trött så känner inte att jag behöver sova, sov hos Michaela inatt igen... Blir troligtvis att byta till ett lite större rum så man har lite mer plats! Flyttar då in i Niklas gamla rum =)

Sängen!

Ligger i sängen och halv läser en bok, till middag var det pizza. Var ganska hungrig eftersom jag bara åt fil till lunch.. Efter middagen bytte jag byxor och sedan gick jag, My och Erika på en promenad, ska göra det efter kvällsfikat också :) Det var ganska skönt att vara ute även fast det små duggade lite. Men aa... Väckte Michaela när jag kom tillbaka, lillan hade somnat under mitt täcke, så söt hon var :D.
Imorgon har vi svenska och engelska, sedan praktik så slutar tio i tre så måste packa på lunchen så jag bara behöver hämta den, åker nog hem i arbetsbyxorna dock måste dom med tillbaka på måndag annars blir det lite jobbigt..

Orkar inte!

Asså jag orkar inte hålla på såhär.. Min hjärna och mina vänner säger en sak samtidigt som mitt hjärta säger en helt annan sak... Jag vill att allt bara ska bli som det var i början och att han ska vara som då, allt var ju så mycket bättre då. Inga bråk eller sådant.. Förstår inte vad problemet är och det gör mig både förbannad och irriterad vilket resulterar i att jag bara skriker och slår på saker.. Hade vart så mycket bättre om du bara förstod och inte höll på såhär.. Det är löjligt att bli avundsjuk för att jag visar vänskapliga känslor för mina kompisar! Det är klart att man gör det när man är tjej, inget fel med det liksom.. Killar kanske är annorlunda men man är fortfarande människa och då gör man så.. Iaf jag som människa, det är ju en annan sak om man säger det till en av det motsatta könet som den andra inte vet om. Eller så kan man ju fråga om det är något ist för att inte höra av sig och sedan vara skit arg!...

Kelly asså!!

Har vart med Kelly på praktiken idag och först få tog vi bort hydraularmarna på traktorn.
Så här ser de ut:
Sedan så åkte vi till Åskiftet och spred konstödsling, första gången för Kelly med men kan ju säga (hur ont det än gör) att han var MYCKET bättre än mig på att köra rakt. Jag kallas just nu för Anja Person och det känns ju lite sådär... Och han har typ sagt det till alla! Självklart!
Men iaf så blev vi klara där och när vi åker tillbaka till skolan så börjar det smådugga lite.. Inte ok! Men det börjar ju bli vår så man får vara lite posetiv.
Men när vi fyllde på mer konstgödsel så börjar det spö regna så vi fick skynda oss tillbaka eftersom det inte är bara att det kommer vatten på de innan det ligger på åkern.
Sen la vi på presseningen och jag fick sluta. Fick även en karta över alla åkrar och en bedömningsmall av Johan(spännis)...
Nu ska jag lägga mig och läsa i min bok som jag lånade på biblioteket idag, pratade även med Karin om en bok jag vill läsa på svenskan. Det du inte såg av Patrick Sjöberg, det är en självbiografi. Hon skulle ge mig den imorgon på morgonen så får inte glömma att gå dit och hämta den.
Men nu ska jag lägga mig..
Hörs senare!


-

Du förstår inte..

Hos nells! :D

Sitter hos Nells med johanna och Fanny, har varit och ätit middag och hämtat mat till Michaela. michaela skulle ha mjölkprotein fri mat men nej nej hon fick laktosfri mat ist... Orkar verkligen inte tjafsa med dom så tog maten och gick sedan... Just nu sitter dom och målar på sina nyckelkort och Nells ska måla mina naglar sedan :) Det kommer bli toppen :D.

Om du bara kunde svara...

Känner mig ganska dissad faktiskt.. Ringde fyra gånger igår och skickade två sms, fick inget svar. Messade imorse, fick inget svar då heller...
Kan du svara?

Jag är vaken!

Ja jag är vaken trotts sovmorgon :D
Michaela väckte mig imorse och jag kände att jag var inte så jättetrött så gick med upp och åt frukost.
En macka med ost, skinka och tomater och sedan en äggmacka och ett glas med laktosfri oboy.
Nu ligger jag i sängen och väntar på att lektionerna ska komma lite närmre... Dock blir det bara 10 minuter svenska för sedan är det ju möte och sen praktik, hoppas på något kul!
Sov inte bra inatt heller, men sov iaf i min egen säng för ville inte väcka Michaela men fick veta nu på morgonen att hon vaknade vid tre ungefär och inte kunde somna om, jag somnade vid ett/halv två inatt för jag trodde att det var någon som gick in i rummet hela tiden... Usch!
Min älskling! <3

Och nu nanna kudde :D

Nu ska jag sova då da om det går :) har legat i Illos säng och kollat på film, filmen var en typisk ungdomsfilm dock var den väldigt bra! :) Imorgon har jag sovmorgon till 10.50 har då lektion i 10 minuter och sedan möte, lunch sedan praktik i maskin :)
Natti Natti

Skoldagen var då över.

Nu sitter jag på rummet och chillar lite. Var med Jocke i maskin today, skit kul faktiskt. Körde först ut en traktor med sladd och ställde ut på plan sedan in med sommardäck till en av bilarna och byta de och sätta på (hård)plast-fälgar på den. Hoppade sedan ut ur maskin hallen och hämtade L30:n och skopa för att fixa lite på ladugårdsplattan. Tvättade sen den och körde in för att skruva lite på tomgångs-mekamojsen :D
Körde sedan bort 3:an (john deere), lämnade släpet och körde oh parkerade den på 5:ans plats ^^
Skulle sedan egentligen följa med och kolla när dom tog bort Orion (travare), dock fick vi inte för Trav Sara :( lite dåligt eftersom det är livets gång och man ska då få se hur det går till men kommer säkert flera gånger.
Fick då sluta ist oh Jocke sa att jag var BÄST! Ofc att jag är BÄST! Finns inget annat att säga ;)
Sov ju inte så mycket i natt så funderar på om man ska lägga sig en stund nu och vila lite, dock har jag ju inge täcke för det ligger inne hos Michaela :/.. Men men...
Bus pojken Mulle med lillesyrran på ryggen, denna dag skulle syrran rida barbacka men hon ramlade av in i stalldörren då Mulle tyckte att dom skulle gå in igen. Så det blev på med sadel och gå ett dressyr pass i paddoken, det var han inte så glad över.. Hoppas morfar får ner honom på priset som är satt och kan köpa honom för det skulle vara kul att åka runt på Mulle på helgerna :)

Hehe...

Hehe ja... Sov ju då inte i min egen säng inatt... runt halv elva/elva smög jag bort till Michaela och med täcke och kudde :D nannade där, vi somnade inte direkt utan låg och pratade osv.. vid halv tolv tror jag att jag somnade och sedan vaknade jag vid ett när Michaela var upp och gick. Men somnade direkt typ, vaknade as kissnödig vad fem så råkade väcka Michaela med.. Hehe..
Hade sovmorgon idag men var upp när Michaela gick upp så åt frukost med henne, Janina och Erika =).
Men nu haar jag duschat och städat lite på rummet och snart ska jag gå på lektion.
Lantbruksdjur
Svenska (tror jag)
Lunch
Praktik - Maskin!
Ja det är dagens schema, slutar tio i tre =D

Sova

Nu blir det nanna kudden med lite musik :D
Natti Natti ;) <3

Ny dag och ny vecka!

Ja då var det en ny vecka dåra.. Måndag v. 13.. Känns lite nere faktiskt på något konstigt sätt.. Men men nu ska vi vara positiva! =)
Idag har dagen vart ganska toppen, började med att man vaknat pigg och utvilad, en bra och stadig frukost är bäst om man går på naturbruksgymnasium! Inget slarv här inte. Sedan tog jag bussen in till staden och vidare mot skolan, Växtodlingen började med att hoppa upp på flaket efter traktorn och åka på "utflykt". Dock var det lite kallt men sådant får man ta! Man ska ju klä sig efter väder. Sedan lunch - mos och ugnstekt korv.
Praktik...
Exakt sen var det ju då praktik, började med att harva ridhuset med traktor 20 och Janina inklämd på sidan av mig! Upp till maskin sen och hämta L60:n och köra halmbalar till svinlogen från ladugårdslogen. Kunde bara ta två i taget så fick lite minus av instruktören men det går nog bättre nästa gång :)
Flyttade runt på BAJS sen, äckligt! Men måste ju göras av någon och denna gång var det jag. Dock gick det väl sådär...
Körde även 8:an med stor harv på, alla ur 2JSSam stirrade och jag gav Janina x-antal hjärtinfarkter, inte mitt fel att växlarna åkte ur så fort man satt i dom och det då började hacka och skit...
Imorgon...
Blir det
Hoppas det syns något!
Mitt schema är väl helt ok, inte så långa dagar =D.
Onsdag...
Möte i barren kl 11.00 så ingen svenska, dock får man närvaro på den, TOPPEN!
Det är nog det ända speciella under veckan.
HÖRS!
En bild på Mulle, har fått veta att han är till salu på ridskolan där han står pga att han kastar att små ungarna.. Sa ju redan innan att han inte passar som ridskolehäst!

Hemma hos älskling!

Sitter hemma hos älsklingen som är lite dålig... Just nu badar han, sen blir det nog ner i sängen med honom och försöka få honom att sova lite.
Igår kom jag och älsklingen hem vid halv sex ungefär, kollade pån tv och sedan mat framför Tv:n, kollade på Tv fram till halv ett då vi gick och la oss. Jag vaknade väl runt halv nio, gick ner till köket och fixade där för det såg ut som f*n... Åt frukost och lite så men då började älskling må dåligt så han ville hem, vi åkte hit vid halv två. Mer har vi inte gjort. Börjar bli lite smått hungrig men ingen idé att göra något nu, snart middagstid.
HÖRS!


Skolan today!

Idag hade vi tre olika ämnen och sedan praktik, började med växtodling då var vi ute och kollade på olika åkrar och pratade lite om dom, när vi kom till andra åkern på stannade Uffe på vägen och gick oh plockade tusselago-blommor till allihopa. Fina dom var :D Lektionen var bara i 55 minuter så han släppte av oss vid S och åkte sedan vidare. Vi gick in i S och hade svenska, Johan föreläste om sanna och osanna saker och gav oss en ny uppgift, vi ska läsa en bok som är basserad på en sann händelse/historia. Jag vet vilken bok jag vill läsa, dock vet jag inte vad boken heter eller vad författaren heter men... Jag vet hur han ser ut! :D Efter Svenskan så hade vi Matte, jobbade på som vanligt bara, har prov om två veckor.
Lunch
Efter lunch var det dags att ha praktik, kollade på lunchen vart jag skulle vara, vilket var med Jocke i maskin. Jag ställde mig vid vinkelslipen och fixade en sak som jag inte kommer ihåg vad det var. Sen värmde vi en lång järn bit som skulle rundas och fästas där jag slipat, dock blev det ett avbrott då Ello hade fått bensinstop så vi var tvungna att åka ut och fixa det.
När vi kom tillbaka så frågade Johan om jag ville hjälpa till att måla på harven och det sa jag inte nej till, tyvärr gjorde Jocke det.. Men jag behövde bara borra ett hål och sedan fick jag gå och måla! YEYH!
Sedan var dagen slut..
Min lilla kusin fick stå för bilden! :D
Leo, han fyllde 6 i söndags så grattis i efterskott till dig busfrö!! :)

ååhh..

Ont i huvet som f*n och mår lite illa... Inte så skönt, har haft det ungefär hela dagen.. Men ligger i sängen oh tar det lugnt just nu så hoppas det blir bättre, kommer snart få glass av michaela oxå! Om den glassen jag ville ha fanns såklart, ska bli gott! Har inte ätit glass på länge nu.
Mår dock dåligt över andra saker oxå men ej rellevanta att ta upp på bloggen känner jag. Just nu vill jag bara ligga under täcket och vara för mig själv och stänga ute allt oh bara tänka.

Ny klippt och blonderad =D

Michaela har klippt och blonderat mitt hår idag :D Är väldigt nöjd med resultatet, dock vill jag ha kvaar mitt hår men nödvändigt eftersom det var så slitet...
Spelat fotboll har jag gjort också dock fick jag ont i fötterna av skorna, för små.. Och sedan orkade jag inte för att jag var trött sedan innan..

MASKIN!

Äntligen, snart är det dags att gå ner till maskin! Jag ska idag vara med Kelly och ha traktorövningar, man kan ju undra vad vi får göra. Hoppas på något kul! :) Jag tycker det är så underbart att vara där! :D
Min älskade buspojke! Saknar dig som tusan! Vet att du var så otroligt arg och besviken på mig när jag slutade att rida.. Jag ångrar att jag slutade men det hade vart för jobbigt i slutet... </3

Sry..

Sorry har inte känt för att blogga direkt.. Var ju sjuk förra veckan så orkade inte riktigt skriva något intressant. Men nui mår jag bättre och förhoppningsvis kommer det att komma in fler än ett blogg inlägg om dagen :)
Igår var det vanliga lektioner på morgonen, svenska, växtodling och engelska. Gick ganska bra skrev 3,5 sidor om det svenska språket och gjorde klart frågor på engelskan, växtodlingen gjorde vi inte så mycket på gick bara igenom en växtodlingsplan för skolans åkrar detta år och 2010 & 2011. Under lunchen har jag kommit fram till att jag måste hålla mig borta från mjölkprodukter eftersom jag mår illa av de och får ont i magen.. Typiskt eftersom jag typ ÄLSKAR mjölk! <3 :D
På eftermiddagen hade jag svinhuset igen, gick undan i tid för vi hade saker att göra hela tiden, Skönt! Städade "stallet", logen, kontoret och lilla rummet brevid. Pia undrade om vi var rädda för möss.. Vi ba; öööh bror väl på..
När Michaela håller på att flytta på saker i skåpet hoppar hon bakåt och skriker som fan! Och självklart börjar jag att skrika.. Det kom ut en MUS! Visst den var liten, men jag skrek nog mest för att michaela gjorde det..
Men vi var duktiga och fortsatte att städa. Fodringen gick på 2 röda asså, vi har fått kläm på't nu! VI ÄR BÄST! :D
På kvällen gjorde vi väl inte så mycket, fixade lite tvätt sen in på rummen och skulle sova men slutade att vi hamnade inne hos Illo och kollade på film och pratade lite, gick till rummet runt 22.15 och la mig, trött som fan.
Vaknade i morse i ren panik, såg hur ljust det var ute och trodde att jag försovit mig och inte hört när michaela ringt.. Men nej nej klockan var bara halv åtta, kunde sova i en kvart till! :)
Nu har jag då sovmorgon tills kvart i tio, då  har jag engelska och sedan matte.. Och efter det praktik i MASKIN! ;D;D;D
ÄNTLIGEN!!
Men nu ska jag väl skriva över svenskan på datan och skicka in!
HÖRS!

Svin-äckel-huset

Ja där har jag tillbringat min eftermiddag.. Inte mysigt när man mår typs as illa eftersom det redan luktar så illa där.. Men iaf så gjorde vi inte så mycket, satt mest ner oh chillade =).
Kelly såg att jag mådde dåligt så han kom fram och fråga hur jag mådde, jag sa att jag hade lite problem med magen och mådde illa, då trodde han att jag var magsjuk och flyttade på sig.. Det är jag INTE sa jag och då kollade han konstigt på mig och sa; Är du dräktig?! jag ba; eeeh nej? xD
Kelly han är knäpp han...
Mer har väl inte hänt direkt, tänkte sova nu :D.

Veckan.

Veckan har väl gått hyfsat bra, vart dålig ungefär halva.. Är väl fortfarande krasslig men det börjar bli bättre, bara magen som krånglar lite.
I torsdags blev jag väldigt dålig och var tvungen att sjukanmäla mig på dom lektionerna efter lunch, jag tillbringade all min tid i sängen och kollade på OTH och lyssnade på musik men mest så sov jag, kändes bäst då. Den enda tiden jag inte mådde illa var när jag sov. Michaela väckte mig en gång i timmen, hade inte bestämt nått om det men det men det var ganska bra annars hade jag väl vart helt förvirrad när jag vakna.. Dock när jag skulle sova så ville jag inte för jag hade så ont i magen men la mig iaf, skulle ju upop till skolan på fredagen. Det var  inte säkert att jag skulle gå på fredagen men jag mådde bättre så jag gick på dom tre lektionerna jag hade. Mådde lite illa men det gick ändå :).
Efter alla lektionerna så åkte jag hem och la mig på soffan i fem minuter innan mamma o pappa kom hem, dom hade varit på IKEA och köpt saker till köket, sa att dom skulle kolla på ny säng åt mig, dock hade dom gått förbi det stället..
Sussie och Matte kom på kvällen och drack lite öl o vin med mamma o pappa medan vi andra kolla på tv.. Dom drog vid elva. Jag gick och la mig då eftersom jag skulle åka till älsklingen på lördagen, åkte 09.39. Vaknade kvart i 7....
Vi gjorde inte så mycket igår :)
Ska även sova här idag :)
HEjdå!

<3

Åker till älsklingen imorgon :) 8 månader!(: <3

Sjuk...

JA som sagt jag är sjuk.. HATAR att vara det, så idiotiskt..

-

Man  måste ge för att få

Onsdag.. Dock inge bra onsdag..

Som sagt har inte direkt vart någon bra onsdag, ska väl egentligen säga att tisdagen inte heller var bra.. Ont i magen, ryggen och mått illa helt tiden. Men det hindrade inte mig från att åka till älsklingen igår, åkte dit och åt, åt inte så mycket eftersom jag mådde illa och hade ont i magen sen låg vi i sängen till typ 21.00 då blev jag HUNGRIG.. Konstigt eftersom jag inte brukar vara det :S Men älskling värmde glatt en piråg åt mig och sig själv :D. Sen kollade vi på house och den sista dokusåpan men jag satt och blundade hela tiden så, var så äckligt! :O
Sängen väntade så fint i sovrummet så frågade 100ggr om vi inte kunde gå och lägga oss, efter en kvart gjorde vi det, låg och mös oh pratade lite sen somnade jag tror jag... Dock vaknade jag fem ggr under natten för att jag hade så ont i magen så gick mellan toan och rummet för att lugna ner den lite.
Idag har jag haft tre lektioner, Biologi; fick massa papper och hon hade någon genomgång om mutationer.. Ur trist och kunde inte koncentrera mig så bra för att magen knep sig och höll på.
Efter det var det lunch och sedan Svenska; Genomgång om en uppgift vi ska hålla på med i två veckor, tror den blir ganska enkel när man väl kommer på vilket ämne man ska skriva om :)
Sista lektionen var lantbruksdjur, då vi pratade om Fjäderfän och får, snabb genomgång då lektionen bara var 40 minuter lång eftersom svenskan varade i en timma och tjugo minuter.
Vi satte oss sedan i maskin och pysslade oh målade! KUL KUL :D
Vill så gärna kunna spela fotboll nu! Blev fett taggad när jag såg Olle med sin i maskinhallen idag :( men men ska väl köpa mig en snart när man har lite pengar.
Nu ska jag lägga mig och läsa lite och sedan duscha! TJARRÅ! :D

Tisdag - Niklas slutar =(

Tisdag idag då :) En lite speciell tisdag då Niklas flyttar ut ur barren och hoppar av gymnasiet, synd om du frågar mig för vem ska nu väcka mig på morgonen med sitt höga pratande och höga musik? Vem ska sjunga med den ljusaste stämman och falskaste så man bara vill be honom hålla käften? Vem ska nu lyfta upp Michaela högt så hon får panik och ber för sitt liv att bli ner släppt? Jadu det är många frågor och Illo kommer nu att få bli den personen :).
Men kan bara önska Niklas lycka till i livet och hoppas att allt kommer att gå bra =P
Hejdå Niklas!

Måndag

Idag är det som sagt måndag och jag är allmänt seg och trött.. Har mått piss hela dagen, ont i rygg oh mage och sedan huvet dåra.. Blir en jävligt tidig kväll eftersom jag funderar på att sova nu, men då lär jag väl inte kunna sova inatt. Men ska väl försöka hitta på något :D
Dagens schema :
Biologi: Vette fan vad vi gjorde för det har jag glömt.. Nej just ja, vi hade eget arbete som jag måste göra lite på nu.. Det var en massa om DNA och RNA tror jag. Det måste göras för att visa att jag jobbat på dagens lektion men jag började på andra uppgiften (dock inte klar) men började på den första oxå.
Matte: Gjorde lite matte tal och fick nån pi grej eftersom det är pi-dagen på onsdag så det ska tydligen firas.. Helt meningslöst om man frågar mig.. Men men blev inte riktigt klar med alla tal men det gör iget eftersom vi inte ska ha något direkt prov på det. Men imorgon är det ett litet läxförhör på statistik, hyfsat enkelt för vi har bara på grunderna.
Engelska: Tycker att vi mest flummade på denna lektion, skulle ha konversations övning men det var ganska tråkigt så alla skojade och skämtade ist. Ello tyckte det var extremt roligt när Robban (vaktmästaren) cyklade förbi med en spade i handen, trodde nästan att hon skulle ramla av stolen. Tror dock att Anna blev ganska irritrad på klassen.. Inte bra men lite kul måste man ju ha :).
Växtodling: Jag ritade två tjocka hästar vid namn Calle och Hoppe på tavlan strax innan lektionen började, det var extremt roligt men sedan kom Uffe och jag fick inte rita mer. Vi gick igenom lite olika saker innan spridning av gödsel och kiss, vad som var förbjudet och inte. Sen kollade vi på en film om spridning av sådant, kommer inte ihåg så mycket eftersom mitt huvud höll på att sprängas och jag då somnade en liten stund.
Svenska:  På svenskan kollade vi på Värsta språket där dom diskuterade skriftlig språk och talspråk. Inte det mest intressanta men lite ibland, höll även på att somna denna lektion men jag höll mig vaken då Johan satt bakom mig, hade inte varit så snyggt att somna då.. Sedan diskuterade vi programet and so on..

Men nu kom Michaela tillbaka så ska väl gå till henne, Niklas spelar även väldigt hög musik.. Men denna gång är den hyyyyfsat ok :D


Michaela Ahlberg! <3

Michaela är en person som kom in i mitt liv för mindre än ett år sedan men henne kan jag lita på till 110%! Hos henne kan man sitta och prata i flera timmar och hon har alltid åsikter om allt. Vi kanske inte är den mest lika personerna men det går bra ihop ändå.
Jag minns en gång under hösten när vi var inne på Ö&B och handlade, vi diskuterade och tjatade på varandraom vad vi skulle ha exakt ALLA kollade snett på oss. Men vi diskuterade vilt vidare men kom dock knappt fram till något.
Stundtals beter vi oss som om vi vore gifta ^^ men det är väl inte så konstigt om man bott i samma hus, samma rum i ca. 3 månader, om inte längre. Räknar man alla dagar + nätter blir det ganska många. Nu bor vi inte i samma rum längre men bor i samma barre, tur är väl det annars hade det blivit en jävla massa springande..
Vi har skrattat, vart gravallvarliga, skämtat och gråtit tillsammans tom delat säng. Jag tror att det lär bli mer sådant, det är ju faktiskt två år kvar på Berga! =)
Vad skulle jag göra utan min lilla klippa ? :D Hon må vara liten och nätt men har en röst som hörs på långt håll! ;)
Förändra dig inte Michaela, det skulle inte passa dig. Du är bäst som du är ! <3

Ja då kanske man skall blogga lite då...

Denna vecka har vart ganska förvirrande, började med att jag vaknade hos älsklingen i måndags :) UNDERBART! Sedan bar det vidare in mot stan för att möta upp Michaela och Janina var där ett par timmar och sen mot ett dött Berga, studiedag!
På tisdagen gick jag från 8.40 till 17.20.. Lång dag med svenska, matte, engelska och jobb i ladugården, helt okej dag dock lite lång. När jag var klar kom älsklingen och hämtade mig eftersom jag är mörkrädd så ville jag inte åka själv, TACK BABE :D.
Onsdagen vaknade jag upp hos älskling, mot skolan och ha 18 minuters utvecklingssamtal med pappa via TELEFON(!?) aldrig haft det förut kändes lite random sådär.. Trallade runt på skolan hela dagen och gjorde exakt ingenting, gick till rummet och spelade lite Sims var det ända speciella. Somnade runt halv tio (:D) dock vaknade jag 01.44 av att jessica sitter och sjunger i sitt rum.. Mindre kul.
Idag var det torsdag dåra, trodde det var tisdag. Veckan fuckar min hjärna! Idag hade jag Biologi, svenska, matte och sedan praktik. Lektionerna innan lunch var as sega.. kollade mest på film dom två första och på matten började vi med högskoleprov... Ganska enkelt med ändå komplicerat, hehe.. Efter lunch var det ju då praktik, gick runt och åh:ade mig hela morgonen eftersom det stod att jag skulle ha traktorövningar men det blev ut i skogen och köra timmer ist! Rellativt svårt i början med alla spakar och sådant men efter ett tag fick man ju kläm på't :)
Kelly tyckte att jag utvecklas mycket med mitt självförtroede när det gäller att göra saker jag inte gjort innan och det är ju bra :D.
imorgon blir det att åka till älsklingen och sova där, mycket älskling denna vecka = MYYYYYSS! :D <3
Lite random bilder på mig och michaela idag:
Kan ju tillägga att jag och michaela gick upp i shorts till kvllsfikat... Var liiite kallt ! ;D

Utvecklingssamtal...

Idag har jag haft utvecklingssamtal med Jenny och min fader via telefon, kändes lite skumt men det gick hyfsat bra. Ett F typ 3 E:n och sedan resten C:n :)
Imåndags var jag i stan med Michaela och Janina, gick runt lite och kollade på kläder och sedan så köpte jag hårfärg och janina köpta linnen har jag för mig och Michaela en kaffe på donken. Sedan vidare mot berga och äta lite lunch och kolla lite videos på youtube osv.. Efter middagen blekte Michaela mitt hår en gång :)
I tidsdags så hade vi heldag, först svenska matte och engelska och sedan lunch i två timmar, efter det hade jag, Ello, Michaela, Berge och Nina ladugården med mjölkning och fodring.. Gick lite över tiden i fodringen för mig och Ello eftersom vi skulle flytta kalvar oxå. Bara det är en historia :D
Men nu ska jag dra på lunch :D

Söndag

Söndag idag och lillsyrrans födelsedag. Så det kommer lite gäster snart men jag skulle vilja ligga hos älsklingen oh sova ist.. Men det får jag göra ikv :D. Pappa måste bara komma hem snart så att han kan köra mig till skolan oh sedan lämnamig vid pendeltågen så jag kan åka till älsklingen.
Dock så mådde jag inte så bra igår, var yr och hade ont i huvet, nu år jag bara lite yr men det är lugnt eftersom jag mest ska sitta still på pendeltåget.

Och så var det fredag..

Jag tänkte blogga lite nu innan jag skall gå upp och packa iordning det sista eftersom jag far hem imorgon.. Hoppas jag får träffa älsklingen imorgon också :) Denna vecka har vart kul, intressant och lärorik som det alltid är att vara hos farmor o farfar.. Kanske jag som gör det lärorikt eftersom jag inte kan hålla munnen stängd och då frågat om allt och inget men det är ju ända sättet att lära sig något på.
Tidiga kvällar och tidiga mornar har det varit med, frukost vid 8-9, lunch mellan 11-12 och sedan middag vid 5-6, efter det har det bara vart att slappa eller vara ute med hundarna och leka lite. Dock har mina skor gått sönder... Så måste köpa nya men har ju knappt några pengar men drar mig från att jobba fetersom jag känner att jag verkligen  inte hinner med det när det finns andra roligare och mer betydelse fulla saker att göra.
Kan juj berätta att jag inte är svarthårig längre... Fick hårfärg av farmor när vi var på Willy's, valde att köpa två förpackningar med blekmedel. Fick ut allt svart på första blekningen igår det blev ganska ljust (nästan vitt) i min utväxt pga att jag har så mycket piggment i mitt hår. Blekte idag med, nu är det ljusare (typ orange fast ändå inte). Ska vänta en vecka och sedan bleka igen och få allt blont och sedan färga underhåret rött, hoppas det blir bra! =D
Idag ska vi även fira Emmy och Karolina, Tacos till middag och sedan tårta som jag ska hjälpa farmor med, marräng botten och vaniljkräm oh strössel oh sådant :) MUMS!
TJARRÅ! :D

Torsdag! :D

Idag gick jag upp kl 6, gick direkt in på toan och frächade upp mig för att åka till Tranås med farmor och besikta bilen sedan in till ödeshög och ta ut pengar. För att bli piggare så sminkade jag mig, duschade inte eftersom jag gjorde det igår kväll precis innan jag la mig. Ikv blir det att åka till Tina och göra nått kul innan hon skall åka o träna. Ska få henne att bleka mitt hår också så jag får ur det svarta, de röda blir kvar men ska färgas mer intensiv rött men det blir efter ett par veckor så det blir mycket utväxt, känns bäst så eftersom jag måste bleka två gånger nu :)
Ska ringa älsklingen om nån timma och väcka honom och hoppas att man hör vad han säger denna gång, det är nå fel mellan våra mobiler tror jag.. Hör ju knappt när man ringer på morgonen/förmiddan men däremot på kvällen eller så, så hör man utmärkt..

Men tjarrå!!




Bild efter halva den svarta hårfärgen blekts av vinter "solen"..
Nu är det svart men med nån centimeters halv blond utväxt..
och rött underhår ofc..