Ligger i sängen

Inlägget skulle kommit tidigare men orkade inte sätta mig oh skriva det förut.
Men nu ska jag;
Imåndags så började vi 9.45 med praktik, jag var med Johan på förmiddagen oh Kelly på eftermiddagen, vi servade tröskorna :) efter det så tog jag oh Erika över dom som körde spannmåls transport, efter middagen. Vi var hemma igen vid halv nio, gick till barren oh bara dog ^^

På tisdagen så trimmade jag oh Erika vid elevhagarna till kl 10 för då stack jag iväg oh körde spannmåls transport. Medan Erika fortsatte att trimma ^^ efter middagen så fortsatte vi att köra. Var hemma vid åtta denna dag.

Onsdagen gjorde jag säkert något vettigt, haha kommer ej ihåg riktigt :)
Men iaf när vi hade slutat oh vi ätit middag blev vi satta på att köra spannmåls transport igen :) var hemma vid halv nio oh gjorde exakt samma sak som dom andra dagarna...

Igår, torsdag, så körde jag först tallriksharven på norrängen, körde på lunch rasten så blev ingen mat, var ändå Inge hungrig :) Pysen ringde oh sa att jag skulle komma hem oh köra transport så jag åkte hem. Fick ta av 3:an från fluffaren som Fidde säger, sätta ett 8 meters släp på den ist..
Det var dags för att köra halm transport.
Körde först för att visa ello vägen, väl där så pressade Illo oh Fidde lastade med L60:n, jag fick köra en vagn innan jag åkte oh hämtade Simon som skulle köra ist för mig, så jag kunde lasta med L30:n... Fidde åkte då oh lastade av allt. Erika bytte av ello vid sex oh sedan körde vi till halv nio!
Grymt gjort av simon som körde transport oh hjälpte oss! Simon går 1L precis som oss förra året! :)

Idag så var jag med Jocke, vi lagade pressen för den gick sönder igår, den blev lite överhettad. Var i ladugården en snabbis oxå.. Skulle slutat halv fem men fick sluta vid halv tre ist :) jag oh Illo försökte dock att fixa med pressen men det gick inte...
Det regnade som fan så alla va nog på lite dåligt humör idag utom Kelly förstås, han gick runt oh retades med alla och tyckte livet var gött typ..

Japp det va allt om min vecka :)


Åker buss

Påväg hem, kommer ett långt inlägg när jag kommer hem :)


Dålig uppdatering?

Skit samma, jag lever oh har det toppen!


Dagens!


Till stan idag

Drar in till stan idag, ska träffa lillan oh vi ska köpa en present till Illo :)
Nu på morgonen har jag umgåtts med Papsen, vi kollade på flicka 2. Haha ganska komisk film egentligen ^^
Pappa ville egentligen att jag skulle åka med oh hämta foder på kalsvik men hade ju redan planerat att åka till stan...

I fredags var jag ju i ladugården så var hemma strax efter åtta, åt middag oh satt sedan oh kollade på CSI med pappa oh mamma när hon kom hem :)

Lördagen spenderade jag i soffan, kollade på minst åtta avsnitt av CSI:NY, hehe :) pappa kom hem oh vi fortsatte att kolla, var dock på Ica en snabbis oh köpte nytt schampo oh balsam.
Åt middag framför tv:n oh CSI, kollade tills klockan var tio... Jag oh pappa satt även oh kollade i nya John deere katalogen, finns så mycket man vill ha i den! Jag satt även oh kollade efter sidor på internet som säljer posters, men hittade inte så mycket...

Nu ska jag sätta på mig lite kläder oh så :)


Tänkte börja komma igång..

.. Med bloggen igen, på måndag kommer den nog vara i full gång igen :)


Lägger bloggen åt sidan...

Mår inte så bra.. Två stora olyckor idag...


Sovdags!

Har inte kunnat blogga så mycket, inte mycket täckning på mobilen, går inte att ansluta mobilen till skolans nät oh har praktik så inte mycket tid till att blogga... Men iaf idag har hela dagen vart allmänt flum asså.. Började ju med att vakna för tidigt oh på den vägen blev det ^^ Åt lunch oh sedan ner till maskin hallen oh köra L60:n med Gabrielle, gick hyfsat bra dock märks det att man inte fokuserat så mycket på hela sommarlovet. Flyttade torvbalar, spånbalar och en hösilagebal, hade ju bara två timmars praktik... Efter det så satt jag oh snackade med Uffe oh Jocke, Jocke ska sluta :(( inte bara det utan på min födelsedag oh allt! :(
Spännis kom sen oh snacka lite om morgondagen, jag, Erika oh Pysen kanske ska få köra hösilagetransport imorgon, ska bli kul om vi nu får göra det :)
Nu ska jag faktiskt sova, natti :) <3

@ school :)

Ligger i sängen på skolan, vaknade först vid 05.45 men somnade om till 06.59 oh nu ligger jag här oh gör ingenting... Finns ju inget att göra, jag är den enda som är vaken.
I barren är det just nu jag, lillan oh frääss. Idag kommer Natta oh Jimmy (1:a) och på tisdag nästa vecka kommer illo :)
Denna vecka består av enbart praktik som nästa vecka, ska bli såååå kul, dock måste jag vara i ladugården tors-fre denna vecka men man får göra det bästa av de :)..

Snart åker vi

Hehe sorry, hade faktiskt för ett tag glömt bort bloggen.. Jag packade det "sista" imorse oh lade mig sen oh läste en bok, mamma kom upp oh sa till mig att städa, extra sängen stod ju kvar sen lillan sov här och jag hade massa annat på golvet.. Så jag har plockat lite oh sedan läst i vartannat, det tog hela 4 timmar när det egentligen brukar ta en halv timma :) måste egentligen dammsuga oxå men det orkar jag inte xD

All packning är ute i bilen utom schampo oh sådant för det står i en påse här bredvid. Jag är hyfsat nöjd med allt jag fått med mig, dock kommer det säkert tillkomma en massa annat under året :)
Lite nervös över att flytta in igen är jag nog men absolut inte som förra året, höll på att spricka då, ville inte alls att pappa skulle åka hem igen! Men nu när man känner alla i klassen oh sådär så är det ju lugnt :P
Nä nu ska jag nog bara ligga här i min säng oh... Hehe ja göra nått x)


Söndag!

Ja så nu är det söndag oh flyttdags :) ligger i sängen just nu oh tänker ligga här ett tag till ^^ sedan ska jag äta frukost, klä på mig, packa det det sista oh bara chilla :)


Natti

Sov så sött :)


Packat lite mer..

Är nu uppe i en stor väska, två ikeakassar oh två vanliga väskor.. Har ingen aning om jag glömt något men det har jag säkert ^^
Det är total kaos i mitt rum men det fixar jag när jag kommer hem på fredag, hehe.. Orkar bara inte nu oh kommer troligtvis inte orka imorgon :)
Nu tänker jag inte hålla på mer!
Resten blir imorrn :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2960492/images/2012/pic_502ff438ddf2b337160036f5.jpg" class="image">


Packat lite mer..

Är nu uppe i en stor väska, två ikeakassar oh två vanliga väskor.. Har ingen aning om jag glömt något men det har jag säkert ^^
Det är total kaos i mitt rum men det fixar jag när jag kommer hem på fredag, hehe.. Orkar bara inte nu oh kommer troligtvis inte orka imorgon :)
Nu tänker jag inte hålla på mer!
Resten blir imorrn :)


Badkar!

Badkaret blev det ist!


Orkade inte mer xD

Hade ingen lust att packa längre så tog en paus på en oh en halv timma x) ska bara ta en dusch oh sedan fortsätta att packa arbetskläder, tjocktröjor, täcke, kuddar oh massa annat...
Fick nya arbetsbyxor oh tröjor av pappa igår så e ganska glad :D


Så här packar jag...

Som sagt när jag packar ligger allt i högar överallt i rummet, man kan ju undra varför? Jo för att allt ska ju i, i låder sedan på skolan oh då är det ju enklare om man har allt i bestämd ordning redan i väskan. Som, linnen för sig, byxor, tjocktröjor osv :)
Känner att detta evenemang kommer ta ett tag, förra året jag skulle flytta till skolan så packade jag två dagar innan, pga att jag skulle jobba dagarna innan plus halva dagen som vi skulle till skolan, hehe.
Oh nu när jag vet exakt vad som ska med så kommer det ta ett tag. Förra året hade jag sportbagen oh en ikeakasse, hem hade jag sportbagen, två ikeakassar oh lite i vanliga väskan... Man samlar upp sig lite på ett år :P

Jag kommer vara på skolan mellan 17-19 nån gång oh hämta nycklarna oh pappa kommer nog senare med allt för att han ska göra massa saker under dagen så han kanske inte hinner köra mig..
Men juste, måste packa! Hörs lite senare ;)


Gäääääässp..

Vaknade för en liten stund sen oh nu har lillan oxå vaknat :)
Haha första vi börjar snacka om är skolan, typiskt oss... Kommer bli så jäkla kul oh skönt, bo med dom bästa oh vara med dom bästa! Ska packa allt idag så allt är klart inför imorgon, då vi flyttar in!
Packa packa packa :D


Hehooo :)

Hihi ligger på sängen oh äter polkagrisar med lillan :) gott gott, höga som fån på socker x)


Sängen

Ligger på sängen oh kollar på film med lillan :)
Färgade hennes hår förut oh sedan satte vi oss vid datan oh kollade runt lite, snackade även med janina :)
Vi ska nog äta middag snart.


Bara en tumme..

Sant som det är sagt, har bara en tumme att skriva med på mobilen.. Den andra har plåster :( sitter ute oh bara chillar med en kitte som sällskap :) ska snart gå bort till bussen oh möta upp lillan som ska dova här idag!


HELVETE...

Smärtan suger ut all energi ur mig... Ligger på sängen oh kollar på CSI:NY på datan, magen, ryggen oh högra knät smärtar som tusan.. Ska snart ta några Alvedon oh sova. Så jag kan vara pigg oh glad imorgon när jag möter upp lillan! :)
Så nu ska jag fortsätta med mitt, hare! ;)


Fan..

Det går inte att ladda upp bilderna så får göra det på söndag :) jag har nu tvättat en maskin oh kollar på CSI:NY avsnitt på dvd :)


Gääääsp!

Ligger på soffan halvt död.. Min mage krånglar, mens på g? Ska inte vara så.. Men men iaf, ligger här oh kollar på film. Idag ska jag tvätta alla mina kläder så det hinner torka :)
Idag ska jag oxå försöka lägga ut nästan alla bilder från när jag var hos Erika :)
Bloggar senare!


Hemma.

Kom hem vid ca halv fem, lagade pastasallad oh nu ska vi åka lite båt :)


Sitter på bussen mot stavsnäs

Jaha då va man påväg hem då.. Eller åker sista timmen hem nu men sitter på bussen från Slussen. Var ju som sagt hos Erika i tre dagar, det var både intressant oh kul :) vi har inte gjort så mycket, åkt moppe, åkt båt, vart ute oh gått, hämtat en "ny" traktor, vart ute med hennes häst oh suttit vid datan lite :) men mest har vi snackat oh bara garvat röven av oss ^^

När jag kommer hem blir det duscha oh äta lite. Imorgon blir det städa rummet oh ta fram extra sägen för lillan kommer ju på fredag. Lördag spenderas hemma för att tvätta ALLA kläderna oh köpa nya arbetskläder, sedan blir det endast att chilla :) söndagen blir det packa oh umgås lite med familjen, sen vid fem drar vi till skolan oh flyttar in! ÄNTLIGEN! :D


<3


-


Vid färjan


Hem idag!

Hem idag, ska snart åka hem nu, bara en oh en halv timma kvar. Var oh hämtade en traktor igår kväll med Erika, hennes pappa oh bror. När vi kom tillbaka pratade vi lite i telefon med Fredrik oh Andreas. Vi somnade runt halv ett helt döda var vi då:P lägger ut bilder när jag kommer hem för mobilen orkar inte när jag inte har så bra teckning.. Så bilder kommer om nån timma.


Hos Erika :)

Kom till Erika igår. Har ganska dålig teckning här ute men kan ansluta mig till deras internet ibland :) men vi sover i ett annat hus så på kvällarna har jag inget internet, därav dålig bloggning. Men jag åker hem imorgon så då blir det bättre :)
Vi har inte gjort så mycket, suttit vid datan oh vart ute.


Bussen

Sitter på bussen mot Slussen nu oh lyssnar på musik :) är inne i stan om ca. En timma, inne lite innan Erika men gör inget ;)


Omänskligt!

Det är fan dumt att vakna såhär tidigt... Jag hade ställt alarm på åtta men självklart vaknar jag innan det. Men ska kolla packningen en gång till oh sedan blir det frukost och kolla när jag skulle åka :) Erika möter upp mig i stan tio i elva, hon ska köpa nya löparskor oh sedan ska vi åka hem till henne. Mer om de under dagen!


Hemma

Har vart hemma nu i ca 2 timmar.. Inte så kul de heller men snart börjar skolan, de enda jag ser fram emot känns de som.. Har börjat koka ris så måste gå ner oh se hur de går. Men hemma igen iaf. Hej svejs.


Tyyp en timma kvar :)

Snart i Södertälje dåra, är fett hungrig nu asso oh mår lite illa. Har inte ätit sen nio oh klockan är snart två. Att åka bil såhär långt är inte speciellt kul direkt, inget intressant att se oh just nu spö regnar det, kul!

Men imorrn då, drar in till stan för att möta upp Erika oh köpa löparskor. Sedan hem till henne oh hitta på något kul, stannar nog där ute i två nätter. Sedan hem oh tvätta och börja packa :) lillan kommer på fredagen oh ska sova hos mig, fixar hennes hår oh annat stuff. På lördagen blir de packa oh fixa det sista för att dra till skolan på söndag!:D
Är på skolan mellan 17-19. Träffa alla kompisar oh bara chilla :) skolan börjar på måndagen halv 12 oh sedan efter schema.. Nice!


Första stoppet hem

Stannade på en Preem mack så pappa kunde tanka lite :) mamma oh nina gick in oh köpte glass.. Ska snart åka igen


Hemgång !

Så nu ska vi åka hem, somnade efter ett tag men vaknade halv två utav att det var svinvarmt i rummet så var tvungen att öppna fönstret oh ta av mig tröjan.. Somnade om oh sedan så väckte pappa oss kvart i nio :) duschade oh åt frukost, mamma oh Nina städade och nu är vi påväg hem :)


På sten sängen :)

Ligger på sängen oh filurar lite, dom andra kollar på sommarkrysset. Ska nog snart sätta i hörlurarna oh försöka sova, är ganska trött faktiskt :) vet ej när jag måste gå upp imorgon men inte tidigt hoppas jag.
Vi gjorde inte så mycket när vi kom till campingen, bar in allt oh chillade, mamma oh pappa åkte och handlade medan jag låg i sängen oh Nina satt ute... Efter det åt vi oh sedan spelade vi minigolf (värsta spelet i hela världen!).. Sen började jag kolla på film oh dom andra satte sig framför tv:n...
Natti<3


Jävla skämt!

Det är ett jävla skit spel inte familjespel!


Överlida camping, övergiven?

Haha nej men tur är väl det ^^ har bäddat min otroligt sköna säng... Den är som en sten, men överlever nog natten. Mamma oh pappa va tvungna att åka iväg oh köpa mat för det fanns knappt något här, så bäddade deras säng med!
Ska spela lite minigolf sen oh äta middag, mer än så blir det inte :)


Mot bilen, igen -.-

Vart inne på Ullared nu, blev en USA one pice, godis, body lotion oh ansiktskräm :) nu bli de glass oh sedan gå mot bilen oh försöka hitta till campingen :)


Stopp!

Ett litet tillfälligt stopp vid lite skogsmaskiner :)


Så var man påväg igen

Sitter i bilen nu igen, kom till farmor oh farfar vid tre igår. Fikade oh pratade lite:) sedan kom Linda oh Johan, dom skulle på bröllop i göteborg så stannade över natten hos farmor oh farfar som vi gjorde, så 30 mil blev det igår, med ett stop i stigtomta. Idag blir det att åka 21 mil, det tar ca. 2 timmar :)
När vi kommer dit ner blir det lunch oh sedan shoppa lite, målet var ju arbetsbyxor oh en one pice (stavning?). Så det får de bli, lite stuff som rakhyvlar oh dusch grejer kanske oxå :)
Träffade även syrran igår, saknat henne mycket på bara en vecka ^^ <3


Bilder


John deere stopp!


I bilen

Sitter i bilen, har åkt i typ en oh en halv timma nu.. Har huvudvärk, är hungrig oh kissnödig.. Börjat riktigt bra känner jag.. Pratade lite med min unga dam förut men inte mycket gjorde hon, hennes mor kommer ju hem snart så då blir hon nog glad :)


Men pappa...!

Ja nu skulle vi ha åkt dåra men pappa var "tvungen" att hämta nån del till traktorn från stigtomta... Så han kommer väl om en timma oh då åker vi troligtvis, eller aa man kan ju hoppas :)
Så vi sitter i bilen oh väntar... Jag tänkte börja läsa min bok oh bara lyssna på nrj :D


Trött tjej

Dock har jag nu vart vaken i två timmar redan... Men är fortfarande skit trött, har ätit frukost, packat, glömt saker jag ska ha packat ner oh lagt väskan i bilen... Typiskt! Så ska fixa det nu :)


Godnatt<3

Godnatt då alla söta underbara läsare.. Nu ska jag snart sova för imorrn ska jag upp, typ tidigt (?!?) ingen lust med det...
Kollat på film, pratat med älskade bästavän Fredrik <3, spelat spel på mobilen, tvättat oh diskat. Pratat med min älskade bebis har jag oxå gjort, saknar henne så!<3
Men drar ju mot farmor oh farfar imorrn oh sover där en natt innan vi åker till Ullared på lördagen, sover kvar till söndagen oh sedan hem (hoppas jag :D)...
Natti <3


Det känns så bra att komma hem för när du ser mig blir du lycklig <3


Tjolahopp!

Ligger på sängen oh snacke me frääss på Facebook :) har även skrivit ett inlägg i illos logg oh se om han ska bo med oss i år eller om han hamnade nån annan stans men det tror jag inte :)
Jag har även typ packat klart oxå, det jag ska ha på mig imorgon hänger i mitt rum för att det ska torka fortare, ( har ju takfläkt). Haha mer än så har jag inte gjort :D
Drar imorgon kl 10... Betyder att jag måste ställa alarm. Surt..


Har bara ingen lust...

Nä, jag har faktiskt ingen lust att packa eller städa så jag sket it oh låg och spelade spel på mobilen oh kollade på film hela dagen :) ska kolla lite om tvätten har torkat, det är väl det ända som jag tänker anstränga mig till att göra, hjälpa till med maten oxå kanske :P


Så långt kom jag, soffan e mysig :)


Woop woop :)

Idag kommer Erika hem från sin segling !:) men inte ska jag träffa henne än, det blir på söndag eller måndag :) jag ska städa mitt rum, igen... Oh sedan ska jag börja packa lite smått, har tvättat lite nu som ska med men de får jag lägga i väskan imorgon annars har det inte hunnit torka..
Nina hon kollar på gamla Beck filmer, själv tycker jag att dom är ganska dåliga..


Oh nu sova

Ska lägga mig i sängen oh sova tänkte jag.. Lär ju funka, eller inte. Imorrn kommer jag att packa, tvätta, packa oh städa rummet, drar ju till Ullared på fredag och kommer nog hem på söndag, så ska även packa för att åka till fräääss :) måste ba snacka me Papsen först ;). Men åter till Ullared, mitt mål är att köpa två par nya arbetsbyxor oh grejer till skolan.. Oh kanske en one pice men det får vi se :)
Nu, sova!


Resultat

1. Nått land
2. Nederländerna
3. Irland :)


Ryttare 17 på banan i andra omgången


Började åska...

Ja det blev lite dåligt väder nu på eftermiddagen.. Fast nu är det bättre, regnar bara lite just nu. Hoppas inte skit vädret kommer tillbaka för om en timma SKA jag se andra omgången i hoppningen! Ingen svensk klarade sig, Henrik fick 8 fel oh Jens 9 fel... Roffes häst var skadad sedan nationshoppningen så han var struken.
Men men sådant som händer.. Hoppas det går bra för alla andra :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2960492/images/2012/pic_50226108e087c37bce00001c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2960492/images/2012/pic_50226108e087c37bce00001c.jpg" class="image">


Os-hoppningen


Inte långt kvar nu!


Vaken!:D

Sitter i soffan oh kollar på barnprogram just nu, väntar ju på os-hoppningen :) det börjar fem i ett så är ett tag kvar.. Mer än det hade jag faktiskt inte tänkt att göra. Så ja här sitter jag med mitt rufsiga hår oh pyjamas och var absolut inget mer att säga, hehe :D


Berga homiesar <3

Sist men inte minst har vi nellan!:) nellan hon är bara nellan, ser inge fel i människor om hon inte är riktigt piss. Nellan kan ses som en riktig blondin med sina inte så kloka kommentarer ibland men sanningen är att hon är riktigt smart!:) oh en underbar vän! Fin fina nellan :)<3


Berga homiesar <3

Mymy hon kommer från Norrland oh är bara för go! My hon är bra för hon är alltid ärlig oh min svärfar oh bara goast!:) Vi kanske inte är dom som är närmast varandra i homies klanen men hon finns där oh det vet jag, fina oh Goa Mymy :) <3


Berga homiesar <3

Frääääss eller Erika då egentligen, hon fick namnet fräääss under vintern, finns ingen anledning till namnet mer än att vi fick och gjorde massa ljud oh sedan kom jag inte på nått så jag sa fräääss :) Erika är min fina lilla dotter som jag bodde med i två månader :) den första kompisen på berga! Du är underbar lilla dotter!<3


Tänkte på en sak

När började man egentligen sluta säga godnatt till sina föräldrar? Jag gjorde det för jäman förut, en kram oh ett godnatt men nu kollar jag knappt på dom eller muttrar ett surt godnatt.. Min syrra ropar alltid godnatt från sitt rum, kanske finns det en ålder där man slutar med det.. Men det finns ju fortfarande dom i min ålder som gör de.. Vad tror du? :)


Berga homiesar <3

Nu till Lillan eller Michaela som hon egentligen heter. Lillan hon är inte så stor oh inte så lång men hon hörs, speciellt när hon ser spindlar :) hennes fobi är äkta, tro mig, hon skriker så hela skolan hör ^^ Söta underbara lillan har även ett humör som kan ändras väldigt fort ;) Men vad spelar de för roll, du e min fru oh jag står ut med dig i vått oh torrt ;)


Berga homiesar <3

Johanna är bara underbart bäst! Hon är skit snäll oh riktigt snygg :) hon "hjälper" mig med min träning, eller rättare sagt hon dödar mig men jag älskar henne ändå :) Johanna bor i Bålsta, långt bort men har tagit mig dit en gång oh de va inte den sista!


Berga homiesar <3

Vi kan ju börja med våran egna lilla höns mamma, janina! Hon är så söt oh rar och tar hand om alla :) hon är även min svärmor, liten men med stor mun när hon har lust, stark är hon med så akta er ;) Janina bor på Åland men spelar ingen roll, träffar henne varje dag i skolan oh chattar på fb under lov! Bästa Janina <3


Oh vart hamnade jag nu? :O

Jo i sängen :D ligger oh läser en bok, inläggen under veckan kommer inte va så intressanta för jag är ju bara hemma oh gör absolut ingenting :) kanske tar en tripp till jobbet enbart för att jag har tråkigt :P ni som läser kan ju kommentera om det är nå speciellt ni vill veta :)


Soffan, igen..

Att man alltid hamnar i soffan tillslut.. Smsar lite med Erika om nån kille hon tycker e snygg oh jag håller med på vissa punkter men håret går FET bort! Men men tur att alla har olika smak.. Pratar även om hennes jobb på nå museum :)


Klar vid båten, hem igen


7 augusti..

Sitter i soffan just nu oh kollar på världens strängaste föräldrar.. Haha vilka ungdomar de finns asso, tur att man inte är sån :) ska kolla klart på de oh sedan gå ner till sommarhamn och fota båten, måste göra de innan pappa kommer hem. Mamma är hemma just nu men ska till jobbet igen snart, hon jobbar ju sent idag. Jag har fixat all disk idag med oh läst tidningen medan syrran dammsög, sen torkade jag golvet :D Ska kolla vidare nu, hörs!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2960492/images/2012/pic_50210d90e087c34cb50001bd.jpg" class="image">


7 augusti..

Sitter i soffan just nu oh kollar på världens strängaste föräldrar.. Haha vilka ungdomar de finns asso, tur att man inte är sån :) ska kolla klart på de oh sedan gå ner till sommarhamn och fota båten, måste göra de innan pappa kommer hem. Mamma är hemma just nu men ska till jobbet igen snart, hon jobbar ju sent idag. Jag har fixat all disk idag med oh läst tidningen medan syrran dammsög, sen torkade jag golvet :D Ska kolla vidare nu, hörs!


Min bebis<3


Kollar på film..


Oh hon är vaken!

Så nu har jag vaknat till lite, vaknade för en halv timma sen, ville inte somna om så la mig oh lyssna på musik ist. Ska snart gå ner oh äta lite frukost, sedan klä på mig oh läsa min bok igen :) Ska fota båten nu på eftermiddagen till pappa eftersom det är folk som ringt sen vi la ut den på blocket i förrigår. Det är nog de ända som händer idag :) ska bara prata med pappa om the voice oh söndagen då vi ska flytta till skolan... Sedan är de nästan bara att börja packa :) äntligen!!!


Zzz...

Nu ska jag försöka sova lite tänkte jag... Ska ju allt gå upp imorgon oxå :P Natti natti :)<3


Sängen me bok


Åh...

Vill verkligen tillbaka till skolan nu! Saknar att bo där, vara på lektioner, ha underbar praktik, kolla på killarna i trean, träffa alla fina vänner oh bara chilla galet! :) låter kanske helt galet för er som inte går på denna skola, men går man där vill man aldrig sluta :) Fick veta av lillans mamma att biologi kursen är ej avslutad, den kommer att fortsätta in i september oh sedan avslutas pga några är ej godkända.. Men vill helt enkelt bara tillbaka till min älskade skola, älskade rum oh mina underbara oh älskade vänner!<3


Ute me Nina oh Matilda


Snygging ;)


Det jag köpte i lördas

Jag köpte ju lite nya saker när jag va inne i stan med lillan :) En vit spets/bomulls t-shirt 99:- från hm En orange t-shirt 99:- från hm 7 par svarta oh 7 par vita nya strumpor oxå från hm 79:- pack. Ett vitt/blått linne från stadium 99:- En svart sport bh från stadium 199:- En lång ärmad tröja från cubus för 199:- Och så ett skal till mobilen 69:- :) Det var allt plus lite godis oh dricka :P


Duktig flicka

Nu har jag diskat all jävla disk.. As tråkigt men men.. Nu sitter jag oh kollar på en annan Wallander. Jag ska diska min tallrik som jag precis åt lunch på, makaroner oh köttbullar ^^ inte nyttigt direkt men orkade inte göra något annat..


Film oh iste!


Godmorgon allihopa (:

Ligger under täcket oh drar mig.. Funderar på om man ska jobba eller inte, blir nog att jag är lite ledig idag oh jobbar imorrn eller nått :) Blev lite senare inatt än vad jag hade tänkt, somna halv ett.. Men nu är jag vaken iaf, tidigt som vanligt, fattar inte varför jag inte kan sova länge.. Idag åker lillan över till janina på Åland, hoppas du har kul ;) hon ska var där denna vecka oh sedan kanske lite till, sedan är det bara en vecka kvar tills vi börjar skolan, ska träffa klassen 11.30-12.30... Träffar då alla utom Illo som kommer hem från Grekland en vecka efter vi börjat :) Längtar verkligen!!


Inlägget

Det tidigare inlägget skulle kommit upp mycket tidigare men de gick inte.. Men men :) ligger i sängen nu oh lyssnar på musik men ska sova om ett litet tag.. Säger godnatt redan nu så är det gjort :) <3


Mästare på städning, eller?


Godmorgon (:

Ligger kvar i sängen oh slappar.. Orkar inte gå upp riktigt än ;) idag blir det inte mycket fart på mig, ska städa lite i rummet oh vika all tvätt.. Är stolt över mig själv, köpte inga underkläder igår när vi va i stan :D så det blev två t-shirts, ett linne, sport bh oh en lång ärmad tröja och ett skal till mobilen :) Ska även tvätta en maskin så allt från farmor oh farfar är rent.. Sen blir det bara att chilla får jag hoppas (:


Sängen

Ligger i sängen nu oh ska sova snart, natti natti. Huvet dunkar som fan.. Har ätit en gång idag, inte bra gjort.. Aja natti (:


Mys

Mumma mumma :) ska sätta mig framför tvn nu (:


Hem

Nu så, är jag påväg hem, sitter på bussen mot Danderyd oh tar sedan tunnelbanan oh bussen :) hemma om 1,5 timme. Hem oh mysa i soffan, man kunde ju hoppats på att det fanns en kille där hemma men nope... Får va själv me lillsyrran :)


Hehe

Sitter hos Michaela oh blippar på mobilen :) ska åka hem snart så Mamsen (lillans mamma) ska köra oss till centrum så lillan kan visa vart bussen går :)


Utkast: Aug. 03, 2012

Mobilen är nu i min famn, så jag längtat :D