Ny blogg

Kommer att blogga på denna blogg nu oxå :) lillanohjeffa.blogg.se


Här händer det inte mycket!

Jahapp, så va det höstlov oh finns inte mycket att göra... Helgen var ganska lugn, har vart trött hela helgen typ..
Idag träffade jag lillan oh Erika i stan vid elva, dom handlade lite innan lillan drog vidare mot stav för att va i stallet. Jag oh Erika mötte upp min älskling oh så gick vi runt lite till.. Jag var för övrigt väldigt trött idag med så jag kan inte ha vart speciellt roligt sällskap :)
Erika drog hem sedan oh jag och Jimmy tog tunnelbanan mot Farsta strand, jag hoppade av i Slussen oh Jimmy i Farsta strand för att byta till pendeln där.
Hemma hände det inte mycket heller, fixade mobilen oh lagade mat, orkade inte städa så får göra det imorgon...


Halv åtta hos mig med älsklingen <3


Misse säger natti <3


Hellcats

Ligger på sängen oh kollar på hellcats på datan. Har surfplattan oh iphonen här, hehe, skulle ju plugga men det är så förbannat trååååkigt..


Så sant


I min egen säng..

Ligger på sängen med världens träningsvärk i röven... Inte mysigt...
Precis uppkommen från vardagsrummet, satt oh kollade på film med mamma, riktigt dålig va den. Men hade tydligen varit as dyr att göra... Hästar oh krig hit och dit :)
För övrigt har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem idag, somnat i soffan, lagat mat oh kollat på tv.. Som vanligt med andra ord när jag kommer hem.

Denna helg blir väldigt lugn för min del, vill oh tänker inte göra så mycket. Plugga måste jag dock, en svenska grej från ettan måste in oh ett kretslopp för vatten med komplicerade ord ska in med.. Annars ligger jag nog ganska bra till i skolan, tre kurser snart avslutade, matte, svenska oh engelska! Kommer bli så förbannat skööönt :D

Till veckan som vart då, chill veckan, igen. Visst det är skönt samtidigt som det är så otroligt tråkigt att inte ha nåe att göra...
Dock blev min lillbebis dålig av sina smärtstillande hon fick efter operationen så hon blev hämtad i torsdags kväll, hon mår bättre nu oh jag hoppas hon är tillräckligt bra på måndag! Puss påre gummsan! :* <3 du vet att jag älskar dig!

Träffade även pojken min i onsdags, hade mys framför tv med honom oh vovvsen :) kunde sova ut ordentligt oxå. Kan inte riktigt sova ordentligt på berga ibland så är väldigt skönt att åka dit oh sova..
Nä natti natti <3


Brumm brumm

Magen arbetar kan jag säga asså.. Har ont som fan bara för att jag drack lite för mycket mjölk oh åt för mycket ost... Oh jag som älskar mjölkprodukter tycker ju självklart att det här är helt patetiskt! Vill fan kunna äta oh dricka vad fan jag vill utan att må piss efter.. Dumma mage!


skön att lyssna på :)

 

Äter banan!


Onsdag morgon!

Kan väl börja med att skriva att jag ska byta blogg snart, Lillan oh jag hade ju bestämt oss för att börja blogga ihop, dock har det inte riktigt kommit igång men jag skall få henne oh blogga när hon kommer hem idag.. 
Men länkar den när det är aktuellt, kommer kanske ha kvar denna för att blogga lite då oh då, typ som nnu fast mer sällan... 
 
Men iaf, just nu sitter jag i sängen på skolan oh bara tar det lugnt, skippade frukosten imorse pga sovmorgon till 10.50.. Dock skulle jag inte ha gjort det eftersom det nu resulterade i att jag är skit hungrig. Skulle även gått oh lagt mig tidigare, är lite trött fortfarande :( 
 
Måndag: Nellan, Johanna, My, Erika oh Lillan och jag såklart, åkte in till stan efter skolan som enbart var en slappdag. Jag oh Erika sprang in på ÖoB i TC medans dom andra åkte vidare till Gamla stan för att köpa lite udda hårfärg. Efter vi var klara där så gick vi till Punkt Shop oh köpte våra flaggor, jag köpte en USA oh Erika en Stor britanien. Mötte upp dom andra på donken oh åt, det kommer att ta ett tag innan jag äter där igen kan jag säga... Fyfan det va inte kul, fick fett ont i magen när vi kom hem pga att jag inte alls är van att äta där... Oh ändå åt jag inte mycket. 
Sedan gick vi bort till ÖoB igen för My skulle köpa vanlig hårfärg, men jag oh Eika gick in på top streetwear oh snackade med killarna oh såklart kollade på kläder :) Killarna där är så himla sköna asså!.. 
Ja det va de, vi drog hem sedan... Juste! Fick en ros av  nån tjej på TC XD.. 
 
När vi kom hem så färgade alla håret på nåe sätt, dock tog My's hårfärg slut så hon vart lite möglig i håret... 
 
Tisdag: Chilldag i skolan, hade bara två lektioner, började 9.45 oh slutade 13.40, åkte in till vh med Erika, mötte upp Jimmy oh Kido. Gick in på apoteket oh köpte något till Erikas operation idag, tvål av något slag.. Oh köpte ny hårfärg till mig på Coop. Åkte tillbaka till skolan oh började plugga oh färgade håret. Skrev nästan klart min uppsats! :) 
 
Nellan ringde  på kvällen så va med henne, Johanna oh Lillan till kvällsfikat. Sedan kom Stoffe oh kollade på film med oss, men vi hann inte börja kolla på filmen innan Jimmy, Johan oh deras kompis kom förbi.. Men dom drog efter typ 20 minuter... 
Filmen var slut halv ett så då somnade jag oh Lillan, alla andra drog runt 23.. 
Därav att jag är trött idag. 
 
 

Brunett!


Kollar på bil me Fräääss :D

                                                                   
                                                                  
                 
 
 
 
 

Mat mat mat :D

Ska snart gå bort till matsalen oh äta middag.. Men innan så tänkte jag bara säga att jag hade sjukt kul med tjejerna igår, oh killarna då :) träffade jimmy, johan oh nåe annan kille oh så drog vi till berga oh träffade Nellan, lillan, johanna, my oh stoffe :) satt oh kollade på tv och så spelade dom kort.. Skrattade oh busade som tusan..

Idag tog jag ut lite komptimmar så jag kunde åka till ungdomsmottagningen med det gick ju som sagt åt helvete, men efter lunch så var jag i svinhuset, asså hatar verkligen att vara där... Stinker som fan oh en massa damm i luften så man bara står oh hostar.. Har duschat, tvättat händerna två ggr + använt hand sprit men lukten försvinner ändå inte.... :(

Men fan då....

Jo jag tog ju ledigt idag för att åka till ungdomsmottagningen, men när jag väl kommer dit jo självklart har dom stängt idag... Kanske är bra om man skriver ut det på hemsidan!! Usch, nu hatar jag dom mer än vad jag gjorde när jag ringde dom för två veckor sen, då hon tyckte jag skulle skita i skolan om jag ville ha en tid... Så nu ska jag sitta här i handen i 45(!!!) minuter, eftersom mina bussar från vh går så jävla ofta!


Gårdagen..


Urinkörning


Kollar på hund..

Ligger på sängen oh kollar på blocket efter olika hundar, vill verkligen ha hund! Det är ju bara det bästa som finns :) dock vill ju mamma oh pappa inte ha de så måste flytta hemifrån först... Men de snacka ju pappa om idag så det borde ju gå, oh då får jag ju min vovvse :D


Nu är helgen slut..

Jahapp, ja nu va den faktiskt slut... Oh vad har jag gjort? Jo jag har vart hemma, i Nacka, i mölnvik oh vart lite mera hemma. Inget intressant har jag gjort, handlade kläder oh stuff både idag oh igår. Igår blev det en stickad tröja, ny bh oh en vit tröja med hål på baksidan som mormor köpte till mig, sedan så köpte jag en USA tjocktröja :)
Idag blev det hårfärg, hårinpackning oh två par leggings...


My maaaan :))


Sängen :)

Ligger i sängen i världens mysigaste tröja oh kollar på paradise hotel Norge med godis som sällskap, kunde ju inte ha det bättre! Eller? Man kunde ju vart med nåe kompis eller vart med pojkvännen men nej nej, här ligger jag på sänga :)


Ny!


Paradise hotel Norge

Mhm i soffan oh kollar på paradise hotel, väntar på att klockan ska bli två oh mormor ska komma och hämta mig. Då vi ska åka till forum oh handla lite, ska även ta med mig kortet på lindex så jag kan köpa hårfärg :) mamma följer med kanske.. Efter de blir det nog bara att chilla lite :))


Här sitter jag i leran