Hihi

Älsklingen är här :D:D:D:D Dock åker han snart men jag har iaf fått träffa honom :) OCh i helgen med.
Ganska skönt att inte ha några läxor :)

Godmorgon alla!

Ska gå till frukosten om en liten stund, men idag går jag upp själv för Michaela mår lite krassligt men ska väcka henne igen efter att jag kommit ner vid ca. 20 över åtta och se om hon mår bättre då annars får hon vara i rummet idag ist för på lektionerna.
Första lektion idag är Marken och växternas biologi,
Andra är vanlig Biologi
Tredje Djurhållning (detta är en ny kurs som startar idag)
LUNCH
Fjärde är då Matte :D
Femte ska nog Svenska
Och den sjätte och sista är Växtodling! =)
Och mellan Svenskan och Växtodlingen kommer nog min älskade pojkvän :) han får tillbringa en timma i mitt rum medans jag är på den sista lektionen. <3
Nu ska jag väl pallra mig upp till Erika, My och Janina oh äta lute frukost :P
Michaela och jag i vårt gamla rum som vi bodde i tillsammans i 3-4 månader innan vi separerade och flyttade ner till Barre 2.

Rummet :D

Sitter på rummet och laddar ner musik för att sedan lägga mig i sängen och lyssna o försöka sova lite :)
Väntar oxå på michaela som ska kolla upp från barre 8 efter att ha satt i färg i My's hår men hon verkar ha fastnat eller så är hon på rummet och jag inte har hört när hon kom xD

I barre 8 :)

Sitter nere hos Janina, My, Erika och Michaela och har hjälp My att blondera håret, tror det blev lyckat :) efter kvällsfikat ska Michaela hjälpa henne att färga de brun/rött men då drar jag nog till barre 2 och duschar innan en vis pojke tar allt varm vatten i barre 2... Så slipper man höra honom sjunga på finska, kommer nog inte hända men önska kan man ju iaf :)

Inge blogg denna helg..

Sorry det blev inge bloggande denna helg, var hos älsklingen i fredags och när jag kom hem i lördags orkade jag inte för jag höll typ på att stupa i säng och det var iskallt :( I söndags hann jag inte för då var jag ute med familjen och städade garaget och sedan åkte fyrhjuling, efter det så åkte vi till hemmesta och åt middag :)
Kaninen och marsvinet flyttade även in i Ninas rum vilket jag är väldigt glad över för då slipper jag känna denna äckliga lukt från dom, eftersom min kära syster inte gör rent åt dom..
Jag fick även mitt nya nummer igår så om någon till ha det kontakta mig via bloggen elr FB, detta nummer är bara tillfälligt och kommer att ersättas av mitt gamla nummer inom en kort tid för jag håller på att byta från Telenor till Tele 2 :D Vilket tror jag är ett smart val :) Täckningen blir dock dåligare men det får lösas på något sätt.

Hem idag äntligen! :D

Eller aa idag blir det hem till älsklingen :) men imorgon ska jag hem och på söndag blir det nog att åka fyrhjuling med papsen för han har köpt 2 nya ;D

Slutat :)

Har entligen slutat för idag, men bara för se slutar jag inte vara stressad för jag ska plugga och flytta ner dom sista sakerna ikv.
På morgonen samlades alla Lantbrukare i magasinet med Uffe som pratade om alla gamla saker som finns där, vi gick vidare ner till Maskin och hade Lantbruksdjur med Pia och gjorde instuderings frågor som varr ganska enkla ska fortsätta med dom nu ikv. Efter den vandrade jag bort till Teknikhuset och läste traktor teori, sedan lunch och sen svenska med Johan vi höll på med argumentation. På biologin som vi hade efter så gick vi egenom lite kemi men som vanligt när vi har Jenny på lektion :( Efter de hade vi idrott ute i snön, JAG BLEV BLÖT!! :O
Random bild men aa :D

Lunch time :D

Snart är de lunch och sedan 3 lektioner till, det är heldag ida och imorgon går jag till kvart i tre, men ska dra nu :) Bloggar mer ikv :)

VARMT !! :)

Har nu eller ja snart flyttat ner till en av barackerna på skolan ist för gamla elevhemmet, visst rummet är litet men det är fan inte kallt :)
Lite saker kvar där uppe men det tar jag och Michaela imorgon, så nu blir det att lägga sig på sängen och plugga Traktor teori och göra sista stora provet imorgon, Toppen och nästa vecka gör man det sista :)
Lilla Emil :)

I det kalla rummet än en gång !

Sitter i den otroligt VARMA rummet och kollar runt lite på datan, iinte så kul när man fryser men jaja :/ Nu ska jag göra lite engelska :)

MICHAELA FLYTTA PÅ DIG! ************** ******* ****** *****

Ja så lät det när jag skrek som fan inne i traktorn för att michaela vägra flytta på sig, för hon tyckte att det var skit kul att gå 2 mm från fram däcket när jag körde, där det var som mest halt! Kör näst största traktorn på skolan och ungjäveln vägrar flytta på sig då dampar man som fan! Men jaja hade Fordon och redskap i 2,5 timma idag, väldigt slapp lektion med Uffe. Kollade och bytte lampor på Lilla blå och john deere 1690:n sedan skulle jag och Nina köra 3:an men den vägrade starta så satte motorvärmaren och gick in igen :)
Nu är det snart lunch, ska bara byta om lite :)
En annan traktor som finns på skolan :D

Tråååkigt !

Sitter på rummet och har såå himla trist, eller egentligen inte men ändå så har jag det :/
Nellan, Johanna och Fanny sitter och spelar kort medan jag och Michaela sitter vid våra datoret och nördar. Men det är kvälls fika snart och då ska jag äta macka och dricka TE! Så man blir lite varmt i kroppen och sedan blir det att gå och duscha oh ta hand om kroppen med lotion :)
HÖRS!

En skoldag

Kom till skolan kvart över åtta imorse me Erika, upp på rummet och lämna lite saker och på med datorn och musik i ca. 1 timma. Vidare ner till Maskin och ha första lektionen, Lantbruk 1, redovisa om Jersey kon och lyssna på alla andras, lyssna på när Pia pratar om kalvning.
Upp till Skolhuset och prata med Bini och Sara om Gods och Gårdar redovisning, upp på rummet igen med Michaela och Erika. Efter en halvtimma ner till Skolhuset igen och redovisa Gods och Gårdar 11.20, gick väl sådär förstod inte allt som Sara förklarade men tror det gick hyfsat iaf =)
Upp till Matsalen oh äta lunch med Michaela, Janina och Erika och sedan upp på rummet i 10 minuter och sedan skynda sig ner till Skolhuset, hämta pärmen och vidare till Teknikhuset och ha växtodling med Uffe, gå igenom ett papper och sedan diskutera med grannen coh gå igenom ord som är "svåra".
Upp till Maskin igen och ha marken och växternas biologi men Anna och klämma oh känna på olika mineral och bergarter, kan nästan alla mineral nu.
Nu sitter jag på rummet och ska plugga lite mer stenar och lyssna på musik :)
Och såklart beundra min fina blogg som älskling fixat, TACK! :) <3<3<3

Läxa klar!

Har gjort klart min läxa inför imorgon :)! Just nu sitter jag och skriver med älsklingen på FB men ska nog sova snart för ska upp halv 6 imorgon :( Ska bara byta bloggdesign innan jag lägger mig :D



I väntan på..

Nu har jag kollat klart på one tree hill s.7 måste bara vänta till 8an kommer ut på internet så man kan ladda ner för det kostar typ 500kr för säsongen på dvd :(

soffmys med leo :-)

Sitter här i soffan med leo och kollar på tecknad film :) slutade tidigt idag så var hemma vid kvart i tre, snart blir det att börja med middagen och sedan lägga sig och kolla på one tree hill :) men lite plugg måste det bli oxå tyvärr x(
Imorgon blir det att åka och fira Ludde :) men nu ska jag fortsätta att kolla på film ch vid fem ska jag börja med middagen :)

3 lektioner

Idag blev matten inställd så vi fick två timmars lunch men nej nej inte fick jag duscha då inte för byggarbetarna höll på där... Men nu ska jag gå och äta lunch och sedan ha svenska och växtodling och efter det drar jag till min älskling <3

Lite bilder bara :)

Nellan och Fanny <3
Erika<3
Michaela kör på sitt eget vis den envisa ungen! <3
Otroligt skön bild på Fanny <3
Michaela och Nellan <3
Smurfen My kör på magen<3
Sen gick vi ner till maskin och hade snöbolls krig, Michaela, Janina, Erika och My bara campade ... <3
Michaela passade på att göra en snöängel <3
En otroligt söt janina <3 :D
Sist en bild på mig själv efter varit i maskin och haft praktisk lektion :)

sleeping...

Försökte somna förut men ingen lycka med det så fastnade framför OTH men nu ska det sovas.
NATTI ! <3

Vill inte...

Är det här slutet så vet jag inte vad jag gör...

Tandläkaren

Sitter på rummet under en fin sovmorgon med Janina och Michaela, ska ringa till tandläkaren och avboka min tid jag har imorgon hemma, vilket är mitt på dagen och betyder att jag inte kan komma på den.
Men nu ska jag ringa :)

Nallis, Michaela och jag i sängen idag.

Nu ska jag sova med Nallis och Michaela
Natti Natti alla :)
Ps. jag slog just i huvet i väggen....

6 månader

6 månader idag, känns lite konstigt på nåt sätt, fan vad fort månaderna går när man är lycklig :)
Ludwig Berglund, jag skriver detta här just för att jag inte kan berätta det på telefon eller när jag är med dig, men du gör mig till den absolut lyckligaste tjejen, Jag älskar allt med dig! <3
Vi har våra motgångar men vi löser oss ur det så fort det kommer och knackar på, jag vet att vi klarar oss denna också! Efter motgångarna varit här så är jag glad att vi stod upp oss mot dem och är hos varandra än<3
Du vet inte hur mycket du verkligen betyder för mig, men när jag hör din röst är det som att jag drömmer och jag vill absolut inte vakna, om jag inte skulle vakna bredvid dig isf :D!
Du är den sista på hela jorden som jag vill förlora och jag kommer alltid finnas där för dig även fast du är sur och arg, tro mig för du finns alltid för mig<3
Allt jag vill säga till dig är att jag älskar dig otroligt mycket, även fast vi bråkar och jag bölar hela tiden :$<3
Dålig kvalite på bild men min cam på datan är inte den bästa om vi säger så... Dessutom var det sent :)

Inte min dag ida asso...

1. Byggarbetarna väcker mig
2. Höll på att ramla i trappen
3. Ingen lyssnar när man berättar om en tragisk morgon på klasstimmen
4. Skar mig på rakhyven 5 gånger på benen + knäna
5. Inte får kåden till FB så man kan logga in genom mobilen och lägga upp bilden
6. Halkat i duschen och hade ner alla flaskor utom schampo flaskan
+ Ett par andra saker som inte är relevanta att ta upp i bloggen.
Mer privata om vi säger så.

Jävla byggarbetare!! Borde inte finnas...

Dom jävlarna väckte mig imorse genom att slänga ner saker på taket (vinden) precis ovanför mitt och Michaelas rum! Efter 5 gången sliter jag upp dörren och håller på att springa in i Matilda som kommer från sitt rum, i ilska går jag bort mot toaletterna för att hitta en byggarbetare att slå på käften men tyvärr så hittar man ingen.. Bar på denna känsla fram tills vi pratade men Leif efter schoolhearingen.. Han skulle fixa det men det lär ta sin lilla tid!
Efter schoolhearingen ser vi byggarbetare och jag springer argt ut ur matsalen men när jag kommer till baksidan har dom redan hoppat in i bilden och ska äta lunch 10.49(!!!!) VEM FAN ÄTER LUNCH SÅ TIDIGT!?!?!?!?!?
Min dag började inte bra och var si så där hela dagen, älskling förlåt mig att det gick ut över dig imorse och resten av dagen :( Det var absolut inte meningen <3
Michaela och ni andra i vårt lilla gäng, sorry att ni fick stå ut med mig <3
Imorgon är det sovmorgon och då börjar vi 9.45, ganska skönt men väcker byggarbetarna mig innan 08.00(!!) så flyttar jag fan hem! Det var sista droppen idag men måste ge dom EN SISTA CHANS!!
Hoppas ni ser detta alla dumma byggarbetare!
En bild på min älskade pålle måste jag ju ha:
Saknar honom! <3 <3

Film :D

Har suttit och kollat på Lejonkungen med Michaela, kollade hela 1an men sen blev den läskig, but we made it! Sen blev det dags att kolla på 2an men då höll vi på att somna efter 20 minuter^^.
Men nu har jag även börjat på säsong 7 av one tree hill :D:D
Nu är det ner och duscha som gäller, Tjarrå ;)

Tjohoo :D

Sitter med Michaela och Erika på rummet och kollar runt lite :)
Har Lantbruks djur men fick gå till rummet och kolla ist, vilket är bra.
Men snart har vi svenska och då sla vi argumentera skriftligt... Vad e de?
I helgen har jag varit hos min älskling och haft mys :D
men ska fortsätta med det jag gör, HÖRS!
Linns katt :)

Hem idag :)

Nu är skolan snart alut och då bär deet hemmåt för att hämta min nya mobil :)!! Ingen aning om vad det är för någon men det är ju alltid spännande men nu ska jag springa iväg till min sista lektion :) HÖRS!
Bild på fina bella från i sommras :)<3

Michaela pluggar :)

HAHA michaela sitter och pluggar :
Ser faktiskt ganska skönt ut eftersom det är ISKALLT! :'(
Snart blir det att gå ner och äta hamburgare och pommes :D

MEN ÅÅHHHH!!

JAG ORKAR BARA INTE NU!


Allt :)

Har gjort klart läxorna för idag och nu väntar det OTH :) Blir nog två avsnitt idag för är inte så jättetrött eftersom jag somnade bredvid Michaela innan middagen, la mig bredvid henne under hennes täcke, där var det varmt för jag höll på att frysa ihjäl!! Gick ner på kvällfikat och pratade med Fritids-Jenny och hon skulle ta tag i det igen. TACK JENNY! ;D
Idag hade jag även min första Fordon och redskaps lektion, det var as kul så vi hoppas på mer sådant, imorgon har jag första markens och växternas biologi och så har ju växtodling dragit igång oxå :) Så nu känner man sig nästan som en bonde alltså! GREAT :D
Hade ju ingen svenska idag så satt i maskinhallen med Erika och Kenneth jagade mig i sin rullstol när jag satt på en av rullpallarna och körde på mig för det gick fortare för honom... Och så blåste han på mig med lufttryckaren.. Inte OK!! Men liiite kul var det när han petade med den på Magnus (skogslärare) på rumpan, hihi. :)
En bild på mig :)
På Michaela och mig :)
På Michaela :)

Äntligen tillbaka!

så är man äntligen i skolan igen, har haft en bra dag :) ny kurs och Svenskan behövde man inte vara på.
Nu ska vi snart gå ut en stund och motionera lite, ska nog gå Flisen.
Efter det blir det lite middag och sedan färga håret och en dusch, efter det kommer jag troligtvis störta i sängen :P

YAAAAEEEYY!!!:D

Är äntligen nästan framme hos farmor och farfar! Bara nån minut kvar, det är väl hyfsat bra väder här nere.. Men det ska komma snö oh det är ju alltid trevligt :D
Men nu ska jag spela lite mer på surfplatten jg sitter med :)

Mot farmor och farfar... Eller inte..

ÅÅÅÅHHH!!!! Blir så besviken alltså! Vi skulle ju åka till farmor och farfar idag, men nej kanske inte för det KANSKE ska komma snö inatt och så måste pappa vara hemma och ploga. Varför måste man ploga om det bara har kommit en halv decimeter snö?! :O Förklara, tack!
Och om vi inte ska åka nu så ska vi åka i morgon bitti, varför ska man ens åka då.. Känns bara onödigt :(

Hejdå

trööööött!

Sitter i köket och är as trött :( men ska äta lite frukost och sedan åka till stallet då, sen vidare till nästa stall på ingarö :)

Förlåt älskling...

Förlåt att jag halvt förstörde din födelsedag med min jobbiga mensvärk :( Det var inte meningen..
Det var väl bara det jag hade att säga :)
Just nu kollar jag på Irene Huss -den som vakar i mörkret, den är väl hyfsat bra. Filmen jag kollade på innan var mycket bättre dock kommer jag  inte ihåg vad den heter :(
Men, tjadå!

Bilder tagna i globen:




Vad säger du michaela, en liten och mörkare DD? ;)







En liten Clown! :)







Har mer bilder på Facebook :P


Gaming <3

Idag så är det dags att gamea, fyfan vilken dag det har varit - Snö överallt och halt...
Jennifer åkte hem idag också  - SAD FACE :'(
Jag är "1337" på alla spel aboooooo
TJARÅÅÅ!! ;D <3

vilken morgon...

Mysig morgon, storm ute och världens mensvärk... Känner att min dag har börjat bra nu.
Men iaf, älskling fyller år idag! Grattis!:) <3
ska åka till honom lite senare men först blir det lite plugg när iprenen har börjat värka.
Det va allt från mig, hej då!



i soffan med high school musical :-)

Sitter i soffan och kollar på high school musical med lillsyrran, badade innan och det var otroligt skönt för ryggen! :) Dock har jag lite ont fortfarande men skit samma.
Imorgon blir det plugga lite på morgonen och sedan åka till min älskling :)
Och på torsdagen blir det in till stan från tullinge och fika med Michaela, är hemma mot kvällen så då kommer det nog ett inlägg ändå, det va allt jag hade att säga.
Farväl!

i garderoben då :-)

Ja här sitte jag i garderoben och rensar kläder en kväll kl 23.00 inte det roligaste men måste kan man säga nu asso.. Liiite mycket kläder börjar det bli här inne, och mer än hälften vill jag inte ens använda så det ska ges till nina och det hon inte vill ha, jadu vem vet vad det ska någonstans... Inte jag iaf :D
Imorgon ska jag göra något som är tråkigare än att plugga, jag ska städa hela huset utom kontoret.. Skulle behöva plugga men får väl göras på kvällen.
Ja just ja! Är det någon i denna värld som vetvad systematik är? En enkel förklaring på detta ord skulla jag vilja ha :)
Nä nu ska jag fortsätta att rensa strumpor, tjarå ;)

PLUGG!

Ja jag ska väl försöka plugga lite, nu innan mamma kommer hem och kan hjälpa mig för jag fattar 0... Men det är ju om hästar så det borde mamma fixa som en plätt, hoppas jag! :D
Annars får jag vandra bort till Maria óch börja skriva om fåren ist men det regnar så har ingen lust med detta så mamma kan det här nu! :)

Min blogg typ laggar på surfplattan så kan inte se den nya blogg designen, sad face..

Älskling fyller 18 på onsdag!! Grattis i förskott babe! ♥

Och på torsdag blir det kanske stan med Michaela, ingen shopping men fika blire nog :) Tog ju typ slut på alla mina pengar på Ö o B, helt sjukt vad man kan handla saker där alltså, men det mesta var till skolan dock.

Men nu PLUGGAAAA!

Nina

http://ninasmulle.blogg.se/?tmp=01233955

SÄÄNGEN NU!

Nu ska man väll hoppla i sängen och lyssna på musik och messa med bästa älsklingen :)

blogg + jag = njaaa inte min grej asso

Happ... Ja så ska man försöka fixa lillsyrrans blogg nu då förvänta er inte ett toppen resultat eftersom det har vaeit min underbara michaela och min pojkvän som fixat min blogg :) Vilket jag är otroligt glad över eftersom jag själv inte fattar ett skit, men jag har suttit och glott på michaela så jag borde ju snappat upp något :P

Nyår!

Hejsan svejsan i stugan :)! Har precis kommit hem från älskling, var där på nyår det var mysigt. Vi sov nästan hela lördags förmiddagen men det gjorde inget :) på kvällen sen aå åt vi middag och kollade sedan på film, vid tolv gick vi ut och "firade" med hans familj men efter typ en kvart gick vi in igen för då var det typ iskallt. Nu sitter jag i sängen och saknar honom faktiskt. <3
Imorgon måste jag börja med min uppsats till gods o gårdar, ska skriva om hästen, fåren och höns det kommer nog ta ett tag och det ska in första veckan i skolan nu efter lovet, sedan ska jag skriva om hund-uppgiften och engelska-uppgiften, men det går fort för det är de enkla utav allt :) men det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan :) nu ska jag fixa en blogg åt lillsyrra,
Farväl! så söt du är min älskade!<3