jobb hela veckan..

ja har ju jobbat hela veckan så har inte riktigt orkat blogga, men blir bättre snart tror jag :) idag regnat de så ska inte göra så mycket, städa rummet oh lite sådant. Imorgon blir det att till stan oh vara med Lillan oh kanske erika :)

4 veckor kvar

sedan har man ny mobil, iphone 4s vit 16gb ska komma ner i min ficka :)

BILDBOMB!


Älskade bror oh jag <3


Midsommar, blääääää...

åh pallar inte, vad fan är meningen md det... Ungdomar gör inget annat än att super, vuxna dom super dom med. Någon får gärna förklara principen med det. Men jaja bra väder iaf vilket betyder att alla människor utan en liten knippe kommer vara knall fulla om sådär 2 timmar, bra där! Fortsätt så.. -.-'
Igår så var jag hemma vid tre ungefär efter ha vart hemma hos Lillan, satte mig vid datan oh kollade på Vampire diaries, pappa kom hem lite senare oh stampade in i rummet oh babblade som vanligt. Efter nån timma kom mamma hem med, vi åkte då till Lillplogen oh skulle äta men när vi kommer på friden rakan så måste vi stanna för att det är en bil som åkt ner i diket precis i svängen, alla som bor här på värmdö vet att man inte kan hålla för hög fart där så det måste vart en badis som åkt av vägen.. Men påväg hem var all lugnt igen :) Nu ska jag väl göra något

Lillan! <3

Är hos Lillan nu, spenderar natten här oxå, kul kul :)

Inte bloggat på 3 dagar..

aja baja på mig.. nej men har inte funnits något att berätta.. Detär ju sommarlov oh jag vill bara tillbaka till skolan, knäppt huh? Jo kanske men jag tycker om skolan.. Imorrn drar jag nog till Lillan om pappa fixar mitt busskort idag :)
Åh har försökt knäcka mitt pekfinger på högra handen i flera dagar oh nu gick det :) yeey, glad tjej :D

Fint..


-

Fan vilken jävla väder det är ute asso.. Inte speciellt kul, hoppas på bättre väder imorgon då vi ska åka båt :)

Lillan åkt nu..

Nu har Lillan åkt hem.. Så jag ska snart börja att städa bort llt i rummet, extra sängen oh dess kuddar och täcke. Sedan blir det att ta tag i disken oh kanske sopa lite. Dammsugaren har ju pajat så... Men igår så gjorde vi inget direkt ansträngande, kollade på tv, åt middag, gick till ica för att hämta mat som mamma hade fått, kom hem oh kollade på film. Satte först på en som vi skulle se dåra men vi såg bara 2 minuter för det började med att nån kille åt testiklar.. Man ba mums, så vi bytte oh kollade på en annan ist, dock kommer jag inte ihåg va det var för någon. Efter den var vi fortfarande pigga så då kollade vi på jennifes body, en vampyr film..
När filmen var slut blev det sängen dock kunde inte Lillan somna, hon blev lite rädd från filmen :( Nu på morgonen gjorde vi inte många knop direkt, låg i sängen till tolv oh sedan åt vi lunch, vid fem i ett gick vi till bussen..

Ny dag!

Idag är det en ny dag. Har ätit frukost oh duschat och nu klätt på mig, väntar nu bara på att kl ska bli halv så man kan gå till bussen oh åka in till slussen för att möta upp Lillan. Efter de blir det handla lite oh sedan hem. Gå ner till vinterhamn måste vi med, fixa busskorten oh så. Hade ju sminkat mig igår, men gud vad jag inte trivs i de, är så van att inte ha det nu pga av skolan. Visst man skulle kunna ha det där men passar liksom inte in när man går lantbruk, så idag blir det hel rent! Smörjde bara in de lite efter jag duschat.
Min natt var dock inte den bästa.. Har ju ont i hela vänstra sidan, snackad med mormor oh hon sa att det kan vara nått revben som pajat.. Har ju ont i lungorna när jag andas oh de kan ju vara för att dom vidgas oh då möter revbenen.. Men man kan inte göra nått åt de så får helt enkelt stå ut. Det är för de mesta bara när jag ska sätta mig ner, ställa mig upp, ligga på högra sidan, ligga på vänstra sidan eller sträcka mig till något.
Nu måste jag dock gå, vi hörs senare!

jahapp åh nu då????

vad ska man hitta på nu då? Har typ skit trist.. Vill att tiden ska gå fortare såå man kan sova oh sedan åka in till stan imorn oh möta upp Lillan :) Nästa vecka blir det nog att träffa Jimmy lite oh sedan bara chilla inför jobbe veckan efter, blir jobb i tre veckor med Erik, Eriks morfar jobbar på samma jobb som mig så erik sommarjobbar där med :) Han är väl helt ok, inte den roligaste men men.. Carl kommer vara ledig för han ska bila runt utomlans..

så var det klart!

Nu hat min syrra slutat feman... Duktigt gjort unge!

Hmm måste tänka lite...

Jag är förvirrad.. Vet inte vad jag känner, han är fin, snäll, underbar men... Jag är så osäker i mig själv, jag vill göra bra ifrån mig, vara en bra kompis, flickvän men jag orkar bara inte med det.. Jag har aldrig brytt mig om vad folk har sagt men plötsligt så är jag så osäker på att jag lyssnar även fast det alla säger är på skämt... Allt jag ville var att känna mig trygg, älskad oh beskyddad, allt det känner jag när jag ör med dig men det återstår en sak, jag känner inte känslan som förr övervidgade mig.. Den är för svag för att jag ska kunna vara säker. jag vet inte vad jag ska säga..

Day 30- Your current favorite song


Vissa borde hålla käften....

....innan dom får en käftsmäll! oh det menar jag, hota mig, jag bryr mig inte men fan hota inte mina vänner! jag är så läss på dig, brinn ihelvete!!

Hemma för sommarlov

Ja nu är det sommarlov.. antar att det är bra, men vara borta från skolan i 10 veckor... herreminskapare asso! nej men jag är typ beroende av den xD sommarn blir nog bra, bättre än förra ör ju säkert iaf. nya kompisar, nytt boende, ny kärlek, aa helt enkelt nytt liv :) kommer bli kanon! Börjar sommarn med att packa upp allt oh checka film oh ta hand om lilla magen... Sedan på fredag blir det att Lillan kommer oh sleepar  hemms hos mig! FUN!! Pappa tyckte jag skulle jobba me han dock så va han ju inte hemma denna helg såååå det blir inget sådant :) men nu ska jag väl fortsätta med mitt :D
hörs senare!

Day 29- In this past month, what have you learned

Jag har lärt mig att känslor är konstiga…


Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?

Last year:
Now:

Day 27- Why are you doing this 30 day challenge

Jag gör den för att fördriva lite tid faktiskt …


Day 26- Your favorite time of the year

Ååååhh det måste nog vara vintern, älskar att vara ute och hålla på då, och det är så mysigt att sitta inne sen när man vart ute och hållt på… Och att åka fyrhjuling på vintern är nog bäst asså!


Day 25- What I would find in your bag

Hmm… Om någon skulle kola I min väska så skulle dom hitta lite av varje eftersom jag bara använder väska när jag ska hem från internatet. Men det kan finnas; Kläder, Smink, Arbetskläder, alla typer av skor, Läsböcker, Läxböcker, Hårfärg… Jaa typ de, kanske något mer…

Day 24- How have you changed in the past 2 years

Jag är helt klart mognare.. Och att jag är blond nu och inte brunett men det är väl också det enda..


Day 23- What are you known for

Det jag är “känd” för är nog att jag skrattar och kommer på galna saker med min vän Fräääss… Men något annat kan jag icke komma på..


Day 22- What makes you different from everyone else

Haha, jag har ingen aning faktiskt, den kan jag inte svara på… Kanske för att jag är den jag är?


USCHA BLÄÄÄ!

Stinker gris nu... Pia skulle på möte kl 3 så jag fick fodra alla grisar själv idag, men fick mycket beröm av henne när hon kom tillbaka för då var jag klar :) Men fyfan vad dammit det var... Nu ska jag inte göra så mycket, snart är det middag oh sedan blir det träning med Lillan oh Johanna :)

Day 21- A picture of something that makes you happy


Snart så..

Jag ligger vaken i sängen och kollar runt lite på datorn, snart är det dags att gå upp oh klä på sig för att sedan tralla bort till svinhuset och ha praktik där i två dagar.. Det stinker urin redan 10 meter utanför huset liksom, fatta hur det är att komma in där... Speciellt när man inte är van vid lukten.. Men jaja det är bara att gå om man vill ha närvaro liksom =) Efter det så blir de att trilla bort till gymmet i eftermiddag med Lillan, johanna kommer nog med oxå eftersom hon hjälper oss lite ibland..
Men aaa... VI hörs!

Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future

Hmm…. Jag vet inte riktigt, nån snygg rik man kanske? Eller kommer jag fortfarande vara skämt gift med Lillan i framtiden.. Nej men ärligt så vet jag inte, jag har känslor för en kille just nu men jag ser oss inte som ett par långt in i framtiden..


Skola på en söndag :O:O:O Starta paniken!

Ja som sagt så är jag på skolan denna söndag eftersom att det är berga dagarna, oh då måste man ju ba kolla lite... Även fast vi hamnade i barren efter 1 timma :D
Men men ska vara här hela dagen och sedan sova kvar, kommer ju annars på måndagarna men kom idag för annars blir det ett jävla massa åkande..
Men iaf vi håller oss inne nu ett tag till för snart börjar Clownen MAX och då vill fan inte jag vara ute... Dom e fan läskiga..
På eftermiddagen drar jag oh Lillan in till Ribby eller Västerhaninge och handlar middag till ikv...
Nu ska vi ut oh kolla på PONNISAR! :D:D Glad jeffa? -Aaaa! :D

Day 19- Nicknames you have; why do you have them

Jeffa: Min morfar kom på smeknamnet när jag var mycket liten.

Pappa: Andledningen till detta namn är för att jag helt enkelt är pappa till lilla Fräääs och make till Lillan..

Jennifer: Helt enkelt för att det är mitt namn..

Vet inte vad jag har för fler smeknamn..


Day 18- Plans/dreams/goals you have

Mål som jag har är nog att träna min kropp, inte för att bli small oh så utan att göra så att jag trvis ordentligt I den..  Drömmar har väl alla? Den största drömmen jag har nu är att få en hund, kanske låter konstigt men jag skulle verkligen vilja ha en. Annars är väl drömmen att flytta hemifrån när jag är 18.. Planer inför framtiden är att bo i västerhaninge med Lillan i årskurs 3 och sedan skaffa john deere gård med Fräääs när vi blir vuxna, inte för att något kanske kommer att hända men planera kan man ju göra även om man bara fantiserar..