Kom till mig..

Vill bara säga att man verkligen kan komma till mig och snacka om man känner att jag är kall, rak, låter halv irriterad eller någon annan emot dig som pratar med mig.
Jag blir ganska irriterad av att man går bakom ryggen på folk, det är onödig och blir alltid fel i någon ände och slutar  med att det blir kaos..
Så om du känner att jag är dum eller nåe sånt kom och säg det till mig så att jag inte får höra det av någon annan..
Jag bits inte direkt..?
Jag blir alltid irriterad av att man går folk bakom ryggen, spelar ingen roll vad det handlar om, jag själv försöker vara ärlig och säga det till personer om de hänt något eller om jag undrar nåe... Så det är bättre att ta´t på en gång...
Så e de bara..

Utslagen i sängen..

Ligger i sängen på internatet och är helt off.. Huvet bultar, har feber, nyser lite och är bara allmänt trött.. Vet inte vad det är men håller säkert på att bli förskyld så ingen träning blir det för mig idag..
Gulliga lilla älsklings Lillan ringde och frågade hur jag mådde och sa åt mig att knapra alvedon <3 Fint att du ville ringa även fast du är på dressy tävling...
Inatt tillbringar jag min sömn själv i mitt rum, skickade ut mina inne boende till sina egna rum, kände att jag bör sova själv om jag håller på att bli sjuk eftersom att det annars inte blir så mycket sömn...
Ska sätta mig och skriva ett inlägg om en sak jag blir lite irriterad på...
Jag oh min Lillan <3

Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why

Jag tror inte att jag direkt skulle vilja byta liv med någon… Jag tycker om mitt liv som det är, och om jag skulle vilja det kommer jag inte på någon att göra det med..


-

Pallar inte med livet längre...

På rummet...

Är på rummet och ahr serious talk med Lillan... Hehehe :D

målning på G !

Lunch time just nu men snart blir det ut och fortsätta att måla.. Målar staketet runt ridvolten, dock red dom där imorse så det dammade som F*N! Men nu är det ingen där och det är vattnat =)

Day 16- Another picture of yourself

4
Gammal bild men vafan xD

Vilket team!

Jag oh erika är fan PRO på att måla asså... Målade en oh en halv hage idag och sedan så fixade vi ogräs och trimmade runt hagar lite...
Jag lyckades idag att ha fyra instruktörer när man bara ska ha en under hela dagen, skulle haft Jocke först men han kom inte, så var med Uffe.. Men efter ett tag så kom Jocke och vi åkte oh kollade i ladugården om det fanns något att göra men icke.. Så då fick jag vara med Erika oh Peter, vi målade då både innan och efter lunch.. Och på eftermiddagen kom Kelly och tyckte vi skulle jobba lite mer så vi rensade ogräs och trimmade... Men Uffe kom med saft och hjälpte sedan till med ogräset =) Snälla uffe :D
Dagen har vart bra för övrigt, väldigt lugn och skönt väder har det vart oxå :)
Snart ska vi gå ner till gymmet med Illo och träna lite tänkte vi... Måste ju bli lite biff så man passar i arbetsbyxor som min kära bror sa till mig för 2 veckor sedan..
Juste min syrra kommer upp till denna håla nästa vecka :D <3

Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play

1 – A Thousand miles – Vanessa Carlton

2 – Jason Derulo – Don´t  wanna go home

3 – David Lindgren – Shout it out

4 – Placebo – Running up that hill

5 – Glee – True colors

6 – Boyce Avenue – Dare to believe

7 – Coldplay – Every teardrop is a waterfall

8 – Boyce Avenue – Just can´t get enough

9 – Sean Paul – Got 2 love U

10 – Maddi Jane – Impossible

Är fan bäst!

Fick köra Spännis traktor idag på praktiken! Det är de inte alla som får =)

Klar med helvetes biologin..

...Eller aa typ klar.. Har en uppgift kvar att göra.. Men sedan så är jag klar! Sedan har jag två engelska saker att göra + en svenska grej, sen är jag fucking klar med alla uppgifter jag har att göra!!!! Då är det bye bye 1:an! Ingen sommarskola för mig inte :D

Day 14- A picture of you and your family


Day 13- A picture of your room

Jag har ju då två rum, ett på internatet och ett hemma. Dock har jag inga bilder på något av de… Men det kan fixas lite senare om de så önskas.


Day 12- Why did you start blogging?

Jag började blogga för att jag skulle ha någonstans att skriva på och öppna mig lite.. Jag tycker inte om att skriva i dagböcker för det känns bara weird så jag fixade en blogg för att det kanske skulle funka och vara kul :)

Day 11- What makes you feel better when being sad

Det som gör mig glad när jag är ledsen är absolut mina vänner och musik, jag kan tex inte vara ledsen när Fräääs är I närheten, hon gör alltid massa random saker som man bara kan skratta åt.. Även min Lillan gör mig på bättre humör, hon förstår att man är ledsen men finns alltid där, säger inte mycket men finns ändå där.. och hon gör även så jag skrattar :)


Lägger ner

det här med skrivadet på bloggen lite, har ändå inget intressant att berätta och ingen som läser.. Men några inlägg då oh då kommer självklart :)
Erika drar jag med till stavsnäs imorrn dåra, kommer bli nice! :D

Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored

Glad: Flo Rida – Whistle, Jag tycker låten har en skön rhythm..

Ledsen: Jag lyssnar inte på musik när jag är ledsen, det är ett tecken på att jag är riktigt ledsen.. Men är jag bara lite sur så lyssnar jag på all musik så jag blir glad.

Uttråkad: Jag lyssnar alltid på lite country låtar när jag är uttråkad..


Orkar inte..

Nu är jag trött, grinig, pallar inte med livet så jag går och sover!
Så jävla jobbigt med alla fucking känslor! Hoppas dom kunde dra åt helvete!!!
Gonatt...

Usch...

illamående på högnivå...

Day 09- Something you’re proud of in the past few days

Jadu… Jag har inget direkt att vara stolt över tror jag… Dock är jag inte stolt över att jag inte lyckats hålla mina mål när det gäller träningen, målet var ju att träna varje dag men jag har inte tränat på två veckor… Måste börja göra det ordentligt igen, men jag tror jag kommer på spåret snart inte långt kvar, i måndags så orkade jag inte eftersom det var så otroligt varmt.. I tisdags så åkte jag med Lillan och fräääs till Lillans praktikplats så ”hann” inte träna.. Och idag ska jag  åka till solvalla så då kommer jag hem sent… Men på torsdag oh fredag blir det träning för fulla muggar :P


Vaken men inte med i leken..

VAknade för ett litet tag sedan.. Men gud va seg jag är, är verkligen inte helt med.. Orkade inte gå upp på frukosten så jag åt en apelsin på rummet ist :)
Konstigt nog så vill jag åka hem, nu! Orkar inte mer skola, är så trött på allt här, är bara halv grinig hela tiden känns det som, bara klagar och drömmer om saker som aldrig kommer finnas... Men men, nu ska jag fixa håret lite och kanske mitt face som ser ut som ett helvete.. Idag måste ja tagga till lite, ska ju till Solvalla idag på eftermiddagen men innan det ska de vara skola, lunch, skola, träning och sen dusch, middag oh sedan bär berga-bussen av mot Solvalla... Är väl hemma ikv någon gång och då blir det sova..
Men nu börjar jag om 10 ;)

Åh herremingud!

Fyfan assåå... Var precis ute oh tränade, för det första: Det är alldeles för varmt för att vara ute och springa nu.. För de andra så har jag inte tränat på 3 veckor och så de tredje så är mina nya löparskor FANTASTISKA :D
Så svettig kan man ju säga att jag blev, men det var underbart att få ställa sig i duschen efter.. Men för tusan nu kör vi på med tränigen! Det är riktigt kul och det blir ju alltid någon bra av det :)
dock är jag lite hungrig just nu eftersom jag bara åt ris till lunch för att jag inte var så hungrig..
Kan ju berätta hur det gick på nationella.. Det gick åt HELVETE! Ja det gjorde det faktiskt, är så otroligt besviken på mig själv asså.. Nu hoppas jag bara på ett mirakel som säger att jag fick C på nationella så jag får C i betyg...
Jag blev så arg på mig själv så att jag blev arg på BINI, även fast det inte är hennes fel att hon inte får berätta hur man gör.. Lite tårar kom det ju oxå som vanligt när jag blir förbannad... Men men nu ska jag inte vara arg och förbannad..

Day 08- Short term goals for this month and why

Ett stort mål jag har denna månad är att försöka träna lite iaf varje dag, jag har valt att börja göra det för att se om jag trivs mer i min kropp och själ.. Och det har jag börjat göra nu när jag tränar..

Matte natiionella

Har matte nationella hela dagen, att avklarat, ett kvar.. Kommer gå bäst... Eller aa man kan ju hoppas :D Men först, lunch! Efter matte nationella blir det ut och jogga lite, jogga en kilometer och sedan blir det att PW 4 kilometer.. Men innan det måste jag fixa över lite nya låtar på mobilen som jag laddade ner igår :)

Är på skolan..

Känns lite weird att vara tillbax, men det är bara att köra på nu, det är ju bara tre veckor kvar till sommarlov :)
Idag skulle jag ju haft nationella i matte men BINI tyckte att den andra gruppen skulle ha eftersom hon ville att MAMA skulle vara med, men innan matten så hade vi lantbruksdjur och det gick bra.. Vi gick igenom instuderings frågorna bara.. Efter lunchen var de dags att åka ut oh röja lite, sammalagt så röjde jag oh frääs ner tre träd xD haha sega vi var asså...
Men fika blev det iaf, kelly kom förbi och fikade lite oxå innan han drog till maskinhallen och fikade.. Haha... Men fyfan vad varmt det har vart idag asså, inte ok men ändå ganska ok. Tycker dock att det kan blåsa lite mer :)

Day 07- Something you're currently worrying about

Hmmm.. Svårt att säga faktiskt.. Har typ inget att vara orolig för just nu :) Kanske lite men det vill jag inte riktigt ta upp än på bloggen...

Day 06- 10 ways to win your heart

1. Va gullig
2. As snäll
3. Snygg
4. Ganska egenkär
5. Låååånge man
6. Stort pluuus om du är brun eller svarthårig
7. Tyck om mina kompisar som dom är
8. Försök INTE ändra på mig
9. Säg gulliga saker
10. Du har nu mitt hjärta!

Day 05- A picture of somewhere you’ve been to

Jag har vart på grönan ett X antal gånger!

Day 04- A habit that you wish you didn’t have

En vana jag har är nog att jag nästan alltid garvar åt allt innan jag berättat vad det är.. Det kan vara ett nervöst skratt eller bara ett stor as garv.. Det är kanske inte direkt så jättebra att ha när man blir äldre så är bara till att försöka träna bort det..

Packnings dax!

Nu är det dags för att börja packa för att dra till bålsta.. blir lilla väskan, dock undrar jag om det är tillräckligt bra väder för att åka utan jacka...? Åker nog utan men packR ner den :)

Snart är det iväg igen

har vart hemma i lite mer än 24 timmar oh snart ska man iväg igen.. Imorrn drar jag oh lillan till bålsta och hälsar på nellan, johanna oh fanny:) kul kul.. kommer hem på lördag igen och vara hemma tills måndag morgon sen blir det skola tills på fredagen oh sedan hem till lilla stavsnäs igen med erika :D on the lördag är det upp tidigt med Erika och ta bussen till jobbet, där blir det kosläpp med en massa människor.. Åker sedan med erika in til slussen och kanske hittar på något eller bara lämnar henne så hon hittar hem :) Och måndagen däe efter är det praktik!!! :D

förbannat..

Det jobbigaste när man tycker om någon är nog faktiskt alla tankar som snurrar runt i hela huvet och vägrar försvinna...

Day 03- A picture of you and your friends

Har ingen på oss alla här på berga för det är nästan bara dom som jag räkna som mina kompisar... Finns några hemma man fortfarande räknar med men mina homies är dom här på berga :D<3

Day 02- The meaning behind your Blog name

Ehmm finns väl inte någon mening.. Jag kom helt enkelt inte på något bättre så då fick det bli det namnet jag har, jag har dock fått många frågor men jag brukar prata mig undan svaret på denna fråga :D

Jävla unge!

Lillan skrämde nyss livet ur mig! :@@@@@!!!

30 DAYS CHALLENGE...

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
1. Jag är speciell på mitt egna lilla vis
2. Jag är bäst!
3. Jag är såååå mörkrädd
4. Jag har en vän jag kan lite på helt och hållet!
5. Jag älskar avokado
6. Jag bor på internat
7. Jag älskar john deere traktorer
8. Jag har lite svängigt humör
9. Jag är lite pinsam av mig
10. Jag står för den jag är
11. Skyddar alla mina vänner
12. Jag har två rum
13. Jag har en grym fobi för humlor oh getingar
14. Jag har ridit i hela mitt liv
15. Jag är kär <3

Plugg....

Är snart klar med pluggandet men var tvungen att chilla lite :)

Bra jobbat gubbar!

Idag har det vart en ganska chill dag asså... Lite lektioner oh så på dagen och sedan drog vi bort till stallet oh mot lilla paddoken.. Jag är sååå PRO på hästar! Gick men sara lite bara XD.. Men iaf efter det chillade vi lite i barren med film och mys.. Promenerade upp till kvällsfikat och får veta att jag oh lillan får byta rum, så i med mackan och sedan ner till barren och packa alla sakerna och flytta in i niklas gamla rum :) Lillan in i Jessicas gamla...
Dock när vi står och fixar så kommer bergas killpatrull in och går till toan och hoppar ut genom toafönstret, men jag säger så här.. Blir aldrig förvånad :P
Men nu ska jag hoppa i sängen och försöka sova lite.. Är ju ganska trött..
PÖÖSS på er som läser detta...
P.s Lillan har bosatt sig i mitt rum eftersom hon inte ville sova själv :)

Kosläpp!

Jag är duktig oh är i skolan en timme tidigare eftersom det är kosläpp idag kl 9.. Lillan anmälde ju hela gruppen förra veckan oh då blev det bara att pallra sig upp halv sex oh dra sig mot bussen fem över sex.. Men men är här nu iaf, så nu blir det lite musik och sen gå bort till ladugården :)

Lite segt det här med blogg..

Nu när jag är hemma blir det lite segt med bloggningen känner jag.. Antingen kommer det tusen inlägg eller inga... Men men sådant ni får leva med, idag har jag gjort lite av varje, vart hemma, på jobbet, hos martina, kollat på hus, vart hemma oh vart hos martina igen :) lillsyrran har börja rida igen där av att jag varit hos martina idag.. Hon har shettisar och islandshästar, nina red Bosse idag (en ful liten shäck), oh jag gick lite med en islänning som är trasig... Martina har även små pudlar som jag ville kidnappa hem men då sa papsen stopp... FAN! Dom e ju så söta :) Men skit samma, det är väl de jag gjort, nej just det jag har tvingat mig själv att kräkas oxå... Fick något i halsen som inte kändes bra oh då gick jag o kräktes, så mådde jag bra igen :D 

Drog oh köpte nya saker igen...

Så förbannat tråkigt att vara ledig... Drog in till nacka och köpte löparskor, nya hörlurar oh en tröja bara :) Just nu ligger jag i soffan och kollar på tv för att jag har ganska tråkigt..

Snart hemåt

Sitter på rummet och ska snart dra mig hemåt med Erika :D

-


Raast...

Har nu rast i 45 minuter sedan biologi

OFF...

-

Går inte så bra...

Kan typ absolut inte sova med alla tankar som far runt.. Vill bara böla asså! Känner att jag och Erika behöver snacka när hon kommer hem i natt.. Lillan sover ju i barre 8, så tar Fräääss när hon kommer..
Har varit på deppmode sen lunchen idag.. Inte riktigt så peppad och fammåt om man säger så.. Dagen har varit som ett as, fast ändå bra.. Knäppt men ja..
Var ju ute hela dagen och planterade lärkträd idag igen, var ute i går och i måndags.. Dock var det sista dagen med Östen (YEEEYYH skrev rätt namn för första gången) och Johnny, dom var med oss dom här tre dagarna..
STrålande sol var det måndag och tisdag men idag var det molnigt och lite regn kom då oh då..
Annars idag har jag tvättat och inte så mycket mer..
Men ska väl lägga mig och göra något, typ lyssna på musik..
Hejdå!

lite sov time nu tror jag...

Är död...

Vette fan längre...

Hjärnan arbetar som fan nu... Känslor hit och dit, dock fel känslor...

Skolan med erika :)

Det var en gång två små flickor som hette Erika och Jeffa som var ute i skogen. Dom hade fått order av drottningen över alla blondiner Fanny att plantera några träd. Träden hette lärkträd. När de små små flickorna skulle hoppa ut på de fluffiga lila gräset hade dom lärkträd på en gul kärra som sällskap. De drog runt på den gula lilla kärran tills de hade hittat den bästa rosa jorden. De spände all...a mukklerna åh till alls förvåning förvandlades de små flickorna till två mega stora jättar! Hulken åh Superman! Hulken tog tag i superman kastade iväg honom, superman började flyga över de lila fluffiga gräset, tog tag i ett lärkträd, spännde alla mukklerna åh gjorde världens touch down ner i marken!! Hulken tappade hakan åh sprang bort till Superman som lyckligt hoppade runt åh lyssnade på riskokare. Men Hulken var så snabb att han inte kunde stanna åh innan han visste ordet av så satt han på det nyplanterade lärkträdet.. Superman blev ledsen åh musiken ändrades till hardcore. Hulken tröstade sin vän Superman åh sa - Nu du lilla Superman ska vi göra ett nytt försök åh jag ska hoppa över trädet när jag närmar mig för då kommer dunset göra så alla godisgrödor växer upp ur marken åh alla chokladkottar kommer rasa ner från granarna! - Goooodiiis! Skrek Superman åh det blev återigen riskokarmusik. De gjorde ett nytt försök och denna gång flög Superman iväg låååångt bort till Älgarnas värld åh Hulken satsade stort åh sprang efter hoppade över åh allt förvandlades till en Godis Värld!

Eftersom det hade blivit jordbävnings tecken blev Naturarna Mickis Ahlberg åh Janina Nordblom iväg skickade för att kolla vad som stod på! De vandrade ut till skogen åh hittade en My Little Pony! De blev överlyckliga åh hoppade upp på sin polle åh pollen visade sig vara en Norländsk Monté häst! Så dom tog en tripp förbi Norrland på sockervaddsmoln, men stannade på sockervaddsmolnet för att Janina var hungrig, och kom inte därifrån på ett tag för Janina blev inte mätt i första laget. Mickis fick ställa upp som sockervaddspinne åh rullades in i sockervadd, just bara för att hon är söt som socker! När de va fullt inne i ätandet förstod dom att de röda fluffiga sockervaddsmolnet var Petronellas Big foot! När de hade suttit åh ätit sig mätta blev de stora runda bollar, så cp-truckschauffören Johanna kom till undersättning! Efter mycket om och men kom de två flickorna fram till Hulken åh Superman åh fann ännu mera godis! Sen levde de lyckliga i alla sina dagar på godis! ♥


Ja detta kan hända när man går på berga..
För övrigt så har jag spenderat hela dagen med att vara me Erika! :D

Ny keps oh t-shirt!


@ school...

Har haft två lektioner nu på morgonen, lantbruksdjur och matte.. Lektionerna gick ganska fort faktiskt.. Till lunch blev det spaghetti och köttfärssås, hyfas gott var dock inte så hungrig... Eller det var nog mer så att jag inte kunde äta så mycket eftersom jag har mens och ont i magen... Men nu efter lunch har jag för mig att vi har plantering men får se =)..

Hemma igen!

Sitter nu hemma och kollar på V65 med papsen.. Åkte in till nacka och köpte nya jeans, linnen och trosor oh så köpte jag en keps! Är nöjd med vad jag köpte, dock skulle jag vilja ha köpt mina löpar skor men självklart så fanns det inga i min storlek och jag vägrade köpa ett par dyrare.. Men jaja..

Stan idag?

Kanske drar in till stan idag, om mamma har tagit ut pengar till mig.. Då blir det att handla nya löparskor och nya byxor, dock så har jag inga byxor här hemma så måste troligtvis åka in i ett par rena ridbyxor :P Det eller arbetsbyxor XD

stallet igår

Var i stallet igår, clown oh jag o nina var ute på en prommis. bilder kommer imorgon när jag har min data :)

Nu biologi!


Nu gäller de!

Svenska nationella muntliga nu! :D

Som en jävla gris!

ja jag har sovit som en jävla gris asså.. Brukar vakna när lillan går till stallen kl 6, men nej inte idag.. Vaknade av det dumma alarmet på mobilen... Snart är det dags för frukost, sedan matte prov, motmot (motor oh röjmotorsåg) och sedan muntliga i svenska oh biologi... Sedan blir det hem och duscha och sova lite till..

Så kan de va..


Vad ska man säga...? Berga naturbruksgymnasium säger jag!

Toppen ställe asså! Man har fina och mysiga stunder med kompisar, det måste ju slå allt.. Just nu sitter jag i barren och lyssnar på musik med min lillan, utanför hör man andra från skolan som är ute och spelar brännboll.. Härligt att höra alla så glada och peppade!
Dom jag bor med är ju hela amazing, Illo är som en brorsa och lillan är ju bara lillan liksom, hon är åt alla håll och kanter och skrattar alltid åt något man sagt eller gjort =)
Janina, My och Erika bor i en annan barrack men so what? Dom är ändå nära och finns bara 2 minuter bort eller ett telefonsamtal bort :P
Fanny, Nells oh Johanna är uppe på gamla och sover men man ser dom hela dagarna och det är bara att springa upp dit om man känner sig ensam eller bara inte har något att göra..
Mina vänner här är så otroligt olika från mina "vänner" hemma, vännerna här dom hör av sig på freda kvällen när man precis har kommit hem från skolan och man blir bara ännu gladre och längtar mer till månda morron! "Vännerna" hemma dom kan höra av sig med månaders mellanrum och inte vilja ett skit, bara vilja berätta om allt dom gjort.. Visst det gäller inte alla och det kan bero på mig också men i en relation finns det inte en person utan fler...
Ville bara berätta att jag trivs som FAN!!!! :D

Nya drogen!

Går om oh om igen!

Känslor kommer oh känslor går...

Känslor dom kommer när man minst anar det men kan finnas där länge... Dock kan dom försvinna väldigt fort oxå, jag tror att det hänt alla någn gång..
Jag är en person som kan ha många känslor i spel ganska länge, men jag vet även när man måste strunta i känslorna och lyssna på hjärnan som alltid verkar veta vad som är rätt oh inte...
Jag lever mitt eget liv!

Slutat för dagen

Nu är jag på rummet igen, har haft motor ooch röjmotorsåg hela eftermiddagen.. snart är det middag oh sedan blir det duschen!

Matte..

Sitter på mattelektion brb..

Ajabaja...

Hoppsan... Skrev exakt så här mycket på mitt nationella i engelska idag, EN STOR FET NOLLA!! Ja, jag skrev ingenting... Skulle välja ett ämne av fyra men huvet bara stod helt still, kom inte på ett skit! Så jag satt och ritade i exakt en timma.. Kommer så bli underkänd i engelska... :/

Mitt huve!

Har världens huvudvärk asså... Orkar ingenting, men duktig som man är så var jag ner på gymmet med Illo. Jag skulle inte träna men Illo visade massa saker så slutade med att jag tränade och fick en värre huvudvärk.. Mitt fel med andra ord!
Helgen har vart riktigt lugn osv.. Lördag och söndag spenderades framför tvn, kollade även på nytt hus på söndagen. Måndagen drog jag till stallet och tog hand om lilla clownisen, blev glad över att se min bebis så glad =) På tisdagen blev det lite bakning och sedan soffan igen..
Var allt jag hade att berätta...

I'm back!

Är tillbaka i skolan nu! :D

Seriöst...

Vill ha pojkvän!!!

mästerbagare???

jag är nog fan den nya mästarmagaren i familjen asså.. har bakat som fan idag och igår :) sånu har vi både muffins och sockerkakor!