Onsdag idag då...

Sitter med farmor o farfar vid matbordet och gör inte så mycket, messar lite med älsklingen och lyssnar på radio.
Dem andra är ute och leker, idag på förmiddagen så var vi ute och eldade en brasa i fårhagen. Det var väl ganska roande, vte inte hur många tändstickor jag fick använda innan elden spred sig. :D
Till middag ida blir det stuvade makaroner och köttbullar.
ja jag hade inte så mycket att säga idag direkt, imorgon är det torsdag.. Sedan är det fredag och då ska vi fira nina och emmy, men på söndag så ska vi fira nina igen, fast då hemma.. och jag hoppas att älsklingen får komma på lördag för jag saknar honom SÅSÅÅSÅSÅSÅSÅSÅÅÅÅ mycket! <3<3<3<3
Men nu ska jag väl göra något..
HÖRS!

Sitter vid matbordet

Ja här sitter jag och filurar lite, tänker på om jag ska ringa älsklingen eller låta honom sova lite till.. Ska nog låta honom sova så han inte blir sur när jag väcker honom :).
Måndag:...
...gjorde jag inte mycket alls, var ner till syster med farfar oh Dinah för att släppa ut Texas, han skulle kissa men sprang bara runt med sina pip-leksaker och struntade totalt i att kissa.. Men gick ett varv runt huset och då blev det bättre, sedan släppte jag in honom och låste dörren och åkte hem igen. Under resten av dagen fixade jag farmors nya dator så hon nu har internet på denna.. Hennes sa ju upp sig i söndagsmorse. Anntingen så är fläckten paj eller så blev den bara för varm när alla barn satt och spelade på den =).
Senare på eftermiddagen ringde jag älsklingen och pratade med honom i en halvtimma innan jag gick ner och hjälpte farmor att gör potatismos, Det var skönt att höra älsklingens röst så mysigt :) Efter middagen så blev det lite tv:tittande och så duschade jag, familjen annnorlunda blev det att sitta och kolla på för det fanns inte så mycket mer att se på eftersom det var måndag..
Idag:
Ja idag vet jag inte riktig vad jag skall göra men hittar nog på något trevligt :) Blir väl att visa farmor hur systers crosstrainer funkar och sedan träna lite på den, ut med hundarna blir det nog också och så kanske såga lite ved med farfar. Måste ju hålla igång lite så man inte blir trött och allmänt seg.. Som dom andra, de sitter och kollar på film hela dagarna.. Inte mycket gjort där inte, men igår var dom i skolan med Emmy och det var nog kul, har för mig att dom sa det :)
Nu skall jag väl sätta på mig stövlarna eftersom mina tygskor har gått sönder, igen! Irriterande man tycker ju att dom inte borde eftersom jag är hyfsat försiktig med dom. Men blir att använda farmors stövlar eller foppa-tofflor :D
HÖRS!
Snyggt måste jag säga..

Hos Tina!

Sitter hos tina och gör knappt något.. Några här har dock ingen aning om vilka XD
jaja ska väl vara social :D

sitter på bussen.

Sitter på bussen med Dinah just nu, tror inte hon är så road över att sitta på en buss i 4 timmar.. Fast ifs det är inte jag heller direkt.. Men jag har ju mitt godis att äta och en bok så det borde gå bra, lämnade min data hemma eftersom jag ändå inte kommer att ha något internet hos farmor o farfar, lånade ninas data nu eftersom hon sitter och pratar med silverli. Känns så segt att åka när man inte har någon i sin egen ålder att prata med men det blir nog bättre snart när man suttit här ett tag.. Eller man kan ju hoppas.. Men jag skall väl kolla runt lite här på datan.. Kanske sysselsätta mig med att byta  bloggdesign på Ninas blogg, men hon bloggar knappt så får säga till na'..



Väntar på Papsen!

Sitter på rummet på skolan och väntar på Papsen som skall hämta mig eftersom det är lov nu! Ska ju till farmor och farfar på lovet så behöver ha med mig extra saker hem, åker imorgon bitti så känner att jag behöver ha allt klart nu. Åker alltså imorgon dåra, Kl 08.05 fårn centralen med buss. Detta kommer att ta ca. 4 timma ner till ödeshög, men det kommer nog gå bra, då jag ha både data och mobil med mig men är alltså full kontakt bar om någon morgonpigg skulle vilja prata eller messa.. När vi kommer dit antar jag att det är Syrran (Tina) som hämtar där och kör hem till henne för det är filmkväll där med henne, Emmy, Dinah, Silverli och lillsyrran. Kusiner och syskonbarn + syster med andra ord =) Men när man kommit dit blir det att ringa oh väcka älsklingen <3

Veckan kommer nog bli rolig men kommer självklart sakna lilla älsklingen men skall nog träffa honom på söndagen när jag kommit hem igen, är ledig på måndagen så det blir nog extra bra! :)

Har ingen aning om vad jag skall göra fram tills papsen kommer men antar att jag hittar på något, kommer väl bli stressad när han kommer för jag säkert har glömt något viktigt men då får det va!
Men vi hörs ikv!



Från skolan och till Ludde

Blir att åka till Ludde nu på eftermiddagen, orkar inte vara på skolan någe mer.. Är så otroligt segt att vara här när man inte har några läxor.. Har engelska prov imorgon men hon har inte gått igenom allt men lite blir det nog iaf men det är ganska lätt :). Men nu ska jag väl packa ihop lite kläder till morgondagen.

Prov idag

Ja idag är det prov i djurhållning men känner mig inte så jättepigg.. Magen krånglar och är trött :(
Tror inte att det är min dag idag med tanke på magen, var lite så igår med men mer nu efter natten och frukosten. Men ska gå till skolan ändå.
Ikv blir det sova hyfsat tidigt iaf, kom ju isäng vid halv tolv igår.. inte bra men efter skolan är det hopptävling i form av att klä ut sig, ska bli kul :) Men nu ska jag väl hoppa i lite kläder fast funderar på att gå i pyjamasbrallorna dock regnar det ute.. Inte ok!
En bild på mog hemma hos storesyrran i ödeshög.. innan jag klippte och färgade det vill ha tillbaka som det var så skall klippa upp håret igen och skita i att färga det svart igen utan låta det komma massa utväxt och sedan färga det ljusbrunt. och kanske lite blont :)

På rummet och pluggar

Ja jag gör exakt som det står i rubriken + en massa andra saker =D
  • Lyssnar på musik
  • Messar med Ludde <3
  • Kollar på bloggar
  • Och klart Facebook.
Men tror nog att jag kommer att klara provet imorgon eftersom det inte är så speciellt svårt, lite om kor och hästar och deras magar men det är rellativt enkelt faktiskt.
Försökte kolla på OTH men det gick inge vidare för avsnittet ville inte ladda lika mycket som jag ville att det skulle :(
Men jag skall väl fortsätta att plugga lite.

fy fan säger jag bara!

Inte fan har dom tillräckligt mycket med respekt att låta andra kunna sova, Skrika, skratta och prata skit högt. för att inte nämna banka på andra dörrar.. Blir så less, har liksom redan svårt att kunna somna och dom gör det inte direkt bättre.. Sa till en gång igår, tycker ju att dom borde fattat då.. Så är as trött för tillfället...

Och nu, SOVA!

Nu skall jag lägga mig i sängen och sova tänkte jag men får se om kroppen och hjärnan håller med om denna sak. :D

...

Extremt dålig natt...

Tack för hjälpen!

Jag vill bara tacka dig Fredrik för att du finns för mig när jag har det svårt, det betyder mycket för mig. Man kan inte önska sig en bättre bästavän! När jag förlorade allt stod du där och försöker göra allt bra igen även fast jag bara är negativ hela tiden.. Finns ju dom tiderna vi inte pratar men vi kommer alltid tillbaka och det är skönt att alltid kunna messa eller ringa dig spelar ingen roll hur länge sen vi pratade du finns alltid där... 

Idiot..

Man tycker ju att folk borde vara nöjda när dom fått som dom vill men nej nej varför det? Det är la onödig, bara fortsätta som innan och vara sur... Blir så less på sådana männiksor, ta chansen innan du förlorar den helt, jag förlorade min pga denna person så nu säger jag till dig, ta den för FAN! Innan den försvinner för dig med.. Jag lovar att du annars kommer att ångra dig och bli jävligt nere pga det.. Lyssna på någon som redan är där nere och nästan inte kommer upp..
Allt jag hade att säga just nu. Kommer ett inlägg efter detta men om helt andra saker.

Sista dagen :)

Äntligen är det sista dagen innan jag kan åka hem! Har längtat hem nästan hela veckan.. Men ska väl ta mig till duschen nu innan lektionen börjar.
Hörs!


Innan jag färgade håret svart och brun/rött.

Heeem!!

Vill verkligen hem nu, står inte ut med att vara här.. Visst på dagarna är det toppen men få fort jag kommer in på rummet blir jag alldeles nere och vill ingenting.. Känner mig så dålig, inte i kroppen som att jag är sjuk, bara allmänt dålig. Vill se allt positivt men det går inte längre, därav all negativitet.
Men nu ska jag väl försöka sova antar jag, vet redan att jag inte kommer kunna eftersom jag knappt sov inatt, vaknade tidigt och innan låg jag bara och vände på mig.. Vet heller inte om det kommer ändras och att jag kommer kunna sova ordentligt igen.. Jag misste mitt ljus i livet och det gör de svårt att sova eftersom jag drömmer så mycket vilket då  leder till att jag vaknar och vill se om just denna dröm är sann.. Vilket den vanligtvis inte är..
Jag vet att det finns människor som har det mycket svårare än mig men det här är första gången som det hänt såhär och det är då självklart att man bryter ihop och inte orkar mer.. Men kan inte göra mer än att försöka, jag lovade dig att försöka så jag ska, men det är svårt ibland.. När man inte vet vad man skall göra eller bete sig. Jag vill vara glad för att inte lägga alla problem på mina vänner men ibland blir det för svårt och jag går till mitt rum vilket inte gör det direkt bättre..
Jag har tagit på mig allt nu för att underlätta för dig, jag vet att jag gjort det svårt men jag har ändå försökt att fixa så allt ska vara som vanligt och har verkligen inte velat bråka, jag är hemskt ledsen över det..
Livet är inte enkelt.
Jag vet att det är försent för mig att göra allt bra så det ända jag kan göra är att lämna dig till någon som alltid kommer att göra dig lycklig. Men jag kommer alltid att älska dig för du är det ända som verkligen betyder allt för mig, du gör små saker för mig som jag verkligen uppskattar, det är sådant man vill ha. En fråga eller en puss på pannan, sådant jag bara älskar.
Men livet går vidare som alla säger men jag vet att detta kommer ta ett tag att gå över iaf för min del, har ingen aning om hur det kommer att gå för dig men hoppas att du kommer över allt och kan gå vidare.. Det är bättre om en kan komma vidare än två som sitter fast i samma sitts.
Kommer aldrig glömma denna bild, det var mysigt och varmt att vara i din närhet och det var bara allmänt bäst!

Dagens MUPP!

Tänkte börja skriva och göra något intressant på bloggen ist för att vara så sorglig hela tiden som jag varit nu, är fortfarande inte på fötterna men ska försöka ställa mig rakt snart.
Tänkte att jag kanske skall lägga ut en bild på den personen som gjort min dag bättre, och motivera lite varför just denna person gjorde det.
Idag var det mest Erika Karlsson som gjort min dag, iaf nu på eftermiddagen. Kan inte riktigt förklara men det var så kul. Var nere i maskin och hade absolut inget att göra så därför kom våran torraste humor fram och vi garva som jag vet inte vad. Började med att vi gick runt och allmänt tjatade om att vi inte hade något att göra, så vi störde Jocke, Uffe och Johan men dom garva typ bara medan vi höll på =D. Jag berättade om min dröm jag hade i tisdags natt och erika vek sig av garv.. Vet inte hur jag kunde drömma denna dröm men aa går man på Berga så kan man. Alla som var i maskin tycker nog att vi är dumma i huvet men skiiiit samma =D.

Vet inte...

...Vad jag skall göra, vill ha tillbaka ljuset men det går inte... Åhh jag saknar det, men natten gick väl hyfsat bra, fick ju sova iaf men vill kunna göra det hela tiden..

Hmmm.. NEJ!

Orkar inte blogga mer... Måste leta rätt på mig själv först. Jag finns inte här.. Sprang iväg från kroppen för själen orkade inte mer smärta..

Konstigt..

Har känns mig vilse, helt lost hela dagen alltså.. Vet inte varför är bara så himla förvirrad...
Ont i huvet och ögonen har jag oxå.. Vet inte vad felet är..
Men en sak har jag bestämt mig för jag ska börja med ledarutbildningen igen, det var så himla kul. Men kommer inte åka med på läger och sådant utan bara vara med på träffarna och få all info osv. Känner att jag saknar att skratta med dom.
Men nu ska jag gå till bussen och åka till Ludde :) <3

Fortfarande sjuk, men inte så mycket.

Ja jag är då fortfarande lite sjuk men inte så mycket efter fyra dagar med hostmedicin och halstabletter. Glömde dom sakerna hemma imorse när jag drog till skolan men det gör inget för det har inte blivit värre :)
Träffa brorsan på bussen imorse, men han sov halva vägen så inte direkt något toppen sällskap men det var kul att se honom och skönt att snacka lite med honom, han är bra som finns ♥

Snart ska jag sätta mig och plugga lite till provet imorgon, kan typ allt redan så skall bara kolla igenom det en snabbis, det är ju inte så mycket.
Skulle haft matte-förhör imorgon men lektionen blev inställd vilket betyder att jag bara har två lektioner imorgon. Marken och växternas biologi på morgonen och efter lunch har jag växtodling. Väldig chill dag om jag får säga det själv.
Imorgon blir det även att åka till Ludde ♥
Nej man jag ska väl sätta igång dåda.. Måste även skriva på min svenska-inlämningsuppgift, förstår inte riktigt hur han menar att jag ska göra men får försöka göra mitt bästa.
HÖRS!

http://www.youtube.com/watch?v=5Nu7zmnLEdM
Det jag lyssnar på just nu, blev väldigt sugen på Takida just idag.




Längtar nästan lite tillbaka till i höstas när jag såg dom live i Linköping.

Ingen kul natt

Kunde knappt sova inatt, ganska orolig natt. Låg bara och vred på mig...

Dag 3.

Det blev en kort och orolig natt. Men jag tror att jag känner hopp igen. Det här kan funka igen.

-

Bara du kan göra mig glad igen.
Jag kanske ser stark ut på dagen men ensam på kvällen är jag ett vrak.

.


Dag 2.

Vet att det bara gått två dagar men mår inte bättre för det. visste inte att man kunde bli så förstörd av sådant här. jag vill kunna leva och det kan jag inte utan dig.

Dag 1.

Vet inte hur jag ska hantera detta. Dt gör ont bara jag hör vissa låtar..

Nu skall jag bli frisk!

Nu har papsen vart här med medicin (Y)! Apelsiner fick jag med :) nu är det bara hoppas att jag slutar hosta..
Men blir hemma hela helgen men ska försöka komma ut lite iaf, typ till affären för att köpa mer hostmedicin x'D
Just nu sitter jag i Illo's rum och lyssnar på musik medan han blandar kort för ingen anledning.. Knäppt.. Ja det är väl han det ;D
Michaela sitter nere i barre 8 och pluggar sa hon men man kan ju inte vara så säker på att hon just pluggar.. Det blev nog killar och musik denna gång oxå ;) rätt michaela?
HÖRS!

Orkar inte vara här längre, men vill samtidigt inte hem..

Jag orkar inte vara i skolan när jag mår såhär.. Det gör ont i hela halsen när jag hostar, nyser eller bara går mellan lektions husen.. Men vill inte vara hemma för då missar jag lektioner jag ska vara på, men vill ju inte smitta alla andra..
Nös imorse och trodde halsen skulle sprängas :O Det var inte kul alls.
Nu ska jag skriva min Gods och gårdar, om naturkatastrofer och maila in till Staffan så man kan vara ledig närsta lektion och ha lite sovmorgon, efter det ska jag skriva Lantbruksdjur på datan och maila det till Pia.
Sen blir det middag, duscha, vänta på att papsen ska komma med hostmedicin så jag kan lägga mig och sova eller bara ta't lugnt :)
Bilden är ca. 2 år gammal :D

Ingen lust.

Har inte haft någon direkt lust att blogga idag..
Började dagen med sovmorgon till kvart i tio, då hade vi växtodling så vi förberädde inför odlingen på fredag.
Efter det hade vi sannolikhetslära på matten, jag kunde knappt prata vid detta tillfälle så jag fick skriva lappar till Michaela när jag icke förstod. Alla garva som fan..
Sedan var det lunch jag åt vetegarisk hamburgare och pommes, det var helt ok faktiskt dock har maten fortfarande inte blivit helt bra.
Efter lunchen kollade vi på film och fick instuderingsfrågor om kalvning på lantbruksdjur, vi fick jobba självständigt så jag gick till rummet och skulle plugga men kollade på OTH inne hos Illo, som oxå kollade på någon serie. Men gjorde läxan efter maten ist så nu är den klar!

Men nu ska jag sova, jag har sovmorgon imorrn med så, dock matte som första lektion men BINI ska prata då med så vi behöver inte göra så mycket mer än att lyssna och jobba lite i slutet på lektionen.
Jag ska även skicka in min svenska argumentations-uppgift nu så att han kan kolla på den och se om jag behöver skriva mer. Hoppas inte det!

Jag har faktiskt ingen lust alls att gå upp och gå till skolan imorrn speciellt inte om jag ska låta som jag gör nu för det gör AS ont i halsen när jag hostar. Även fast jag ätit halstabletter HELA dagen. INTE alls kul...

Jag tror inte att jag kommer bli frisk än på ett tag eftersom jag har ont i huvet hela tiden och är så varm. Men jag hoppas för jag vill kunna träffa älsklingen i helgen men då måste jag vara helt frisk så jag icke smittar någon i hans familj, min egen kan vara lite sjuk. Troligtvis Nina som smittat mig så.. Hämden är ok.
Tänker dock inte gå till docktorn för då måste man vara hemma och det har jag ingen lust med för jag vill vara i skolan just nu eftersom vi har nya kurser och dom är viktiga inför praktiken som börjar efter sportlovet.

Det var nog allt jag hade att säga för idag! GODNATT!
En bild på mig från en film vi gjorde till skolavslutningen.

Sovdags för sjuklingen..

Nu blir det sova. Hostar som ett as just nu, men blir bättre när jag dricker vatten vilket resulterar i att jag måste springa på toa hela tiden och det vill man ju inte göra.. Men imorrn blir det att knarka halstabletter och vatten =)
HÖRS! Godnatt!

Host Host!

Slutar jag inte hosta snart så blir jag galen! Har så ont i halsen pga all hosta. Vill bara vara helt frisk som vanligt, det är mycket bättre.
Min dag ida har väl vart bra antar jag;
Fordon och redskap->svetsning i två timmar ungefär.
Lunch
Biologi omprov->gick åt h-vete
Klassråd->hosta och lite mer hosta
Svenska->Skriva argumenttext, är faktiskt snart klar med den så det är ganska bra, argumenterar om höjningen på SL-korten. Tror inte på ett A men det är bättre att få den gjord med ett E, än att inte göra den alls =)
Nu efter svenskan ska jag bara springa över till ladugården och prata med Peter annars så kommer min lilla älskling idag med halstabletter :D Så man kan bli lite frisk, fick tre av Michaela går men dom räckte inte så länge..
Jag gillar inte schoolsoft för man blir så stressad när man ser alla uppgifter för att lärarna inte tagit bort dom även fast man lämnat in dom eller skickat in dom.

Suck..

Jag älskar biologi men fatta hur svårt det är att lära sig saker när man inte gillar läraren.. Har fått A, F, F, A på mina uppgifter men ett F försvinner nog snart tror jag och det andra måste oxå bort men man fattar ju inte vad man skall göra och hon förklarar ju så himla konstigt.. Blir så less på henne.. Vill ha den andra biologi läraren som jag har på markens och växternas biologi men hon ska snart operera foten så hon blir borta i 6 veckor ungefär..

TACK ILLO!!

Illo sa vad låten hette!! TACKAR!!

åååh!

Känslan när man vill vill vill (!!!!) ha en låt men kommer inte ihåg vad den heter...

Kallt ute nu :(

Jadu nu är det fan kallt ute... Inte alls kul. Men jag har vart ute och det va okej i ett par minuter men sen höll jag, Michaela och kameran på att frysa ihjäl/sönder, så vi fick gå in igen :)
Lockade ju hennes hår som jag sa tidigare att jag kanske skulle göra och nu kommer det bilder =)
Kommer lite mer och nyare bilder mer frammåt på denna termin eftersom det är så himla kallt nu och solen går ner tidigt :(

Inte igen..

Tredje dagen med denna huvudvärk börjar blir ganska jobbigt nu + att jag hostar som jag vet inte vad.. Inte så jävla kul iaf.
Matteprovet gick åt HELVETE rent utsagt.. Fatta allt på E-delen så alla rätt där men sen kom C-A delen och där gick det direkt ner till 0.. Nej ursch! Jag vill inte ha mer matte nu, bra att man bara läser 25 poäng matte i 2:an och 75 nu.
Efter skolan blir det först locka Michaelas hår och sminkning sedan fota i snön om jag får ut henne i ca. 10 minuter eller nåe sånt :), sedan middag och plugga :( Har omprov i biologi imorgon som fjärde lektion.. Och har knappt pluggat nåe, eller jag har faktiskt inte pluggat ett skit eftersom jag glömt bort det :/, inte okey!

Just nu har jag håltimma för engelskan var inställd, vilket betyder att jag inte har gjort ett skit efter lunchen, det var spaghetti  och köttfärssås (middag igår hemma) inte så gott. Ska vara vegeterian nu ett tag så det blir nog godare ska jag se. Men nu ska jag nog plocka iordning allt så man kan gå på lektion om 20 minuter.

HÖRS!!

Lite nya och gamla bilder på mig.

Ny länk

Har länkat fredrik så nu kan du via min blogg komma in på hans :) kolla bara på höger sida :)

At school :)

Sitter på rummet på skolan och gör inte så jättemycket har snart matteprov, börjar tio i elva. Hela resan till skolan tog idag över två timmar för lilla bussen mot slussen körde inte så fort så detta tog 1 timma oh 15 minuter (ska egentligen ta 50 minuter) så fick springa i centralen men det var lagom enkelt eftersom det var människor överallt! Och alla gick as segt bara för att jag hade brottom... Men nu är jag iaf på skolan och det är poängen.
Ringde och väckte Fredrik imorse och han svarade på tredje signalen :O Jag är förvånad, han brukade svara efter mycket längre tid, men men tog ett tag att få upp honom ur sängen men jag tror han gick upp till sist :) Yeeeyh duktiga mig ;D ;D
Jag satt och kollade runt på FB nu på morgonen och nu känner jag värsta suget efter att kolla på denna film:
Det var as längesen man såg den ju! Och den är skit rolig så ska kolla upp på Youtube om man kan hitta hela filmen där annars får jag be michaela om hon kan ladda ner den :)(A)
Nu börjar det även droppa in lite människor i barren, någon duschar och nån kom nyss in genom dörren..
Mitt schema för denna vecka:
Helt okej faktiskt :) Mycket matte men det ska nog gå bra!
Men nu ska jag väl kolla om Illo har kommit och vara lite med honom, bloggar på lunchen tror jag, annars i eftermiddag :)

Nickelodeon

Sitter och kollar på nickelodeon och väntar på att älskling ska kolla, om inget är sent så är han här kl 13.00 :)
Fastnade i boken igår då somnade runt tolv, men vaknade 08.42 ändå...
känner inte för att blogga just nu för har inget roligt att berätta typ, kanske har det ikv. ikv är det både gladiatorerna och melodifestivalen, knäppt att lägga dom på samma dag och samma tid...
Det snöar ännu mer nu, hade kommit 10 cm inatt ungefär och nu kommer det ännu mera :O kommer bli insnöad här borta...
På måndag är det skola igen och matte prov som första lektion men det ska nog gå bra, ekvationer är inte jättesvårt bara om man måste komma på en egen för då dör hjärnan helt :( men nu ska jag försöka fördriva tiden lite, vet dock inte med vad...

home

sitter hemma i soffan och kollar på top model, första gången på denna vecka som jag ser på tv :)
Imorgon kommer älsklingen hit och ska sova här!! Men ikv blir det min säng och min bok oh jag :D 

INTE OK!

Fick fryst mat till middag idag eftersom jag inte vill gå på skördemiddagen, Janina och Erika åt pannkakor och jag och Michaela åt pannbiffar med ris men pannbiffarna var rosa och smakade skit så jag åt knappt en halv. Vi har inte ens en f*****g mikro!! Men hade nudlar men vafan det är inte middag..
Men jag fick tillbaka min skål och har gjort två engelska läxor men det är dock det ända som gått bra idag.
Åt ingen frukost pga sovmorgon
Åt fil till lunch pga att det bara fanns någon vatten-soppa till lunch
Och fryst mat till middag, MUMS! Älska Berga! <3<3<3
Ganska skönt att det bara e jag och Michaela i barren, då är det tyst och stilla men antar att det kommer bli lite värre framåt 00.00, men då får man väl gå ut ur rummet och skrika lite om någon har svårt att hålla käften =)
Men nu ska jag nog lägga mig i halva sängen och läsa en bok, Michaela sitter på andra halvan och gör engelskan läxan, kanske blir film ikv, beroende på när Illo kommer tillbaka från Skördmiddagen :)
TJARRÅ!!
Farmor och Nina från midsommar 2010 :) <3

Ny städat rum och 3 tvättmaskiner

Japp det är de jag gjort nu efter skolan... Skolan idag har varit helt okej, men jag vill fortfarande ha praktik nu, visseligen är den på skolan men man slipper all teori.. Ikv är det ju skördemiddag som jag ej skall gå på för jag inte pallar och så har man ju lite läxor att göra, där av matlåda idag :/
Vet dock inte vad jag mer ska skriva.. Svetsade igår, det var ganska kul faktiskt.
Nu ska vi gå upp och hämta mat, TJO TJO :)
Från igår.

Morron Elvis...

Mmmm det var så jag blev väckt, Niklas lyssnar HÖG på Elvis och jag orkade inte klä på mig och gå upp oh be honom att sänka så låg kvar i sängen.
Igår var vi på hoppträning, vilket var kul och intressant.. Efter det gick vi upp till kvällsfikat och drack lite vaarm dricka innan vi kom oner till barren och kollade påp film, jag, Michaela och Illo kollade på nån psykolog film den var väl hyfsat bra :) efter det ringde jag älsklingen och pratade lite med honom innan jag somnade.
idag har jag sovmorgon eftersom jag inte  behövde vara på klasstimmen så ska snart gå och duscha.
Sedan lämna nyckeln till Göran, där efter blir det att gå på lektion :)
Nellan, Johanna och Fanny i vårt gamla rum :)

Hoppträning ikv :)

Ska iväg på hoppträning ikv på runsten så kommer hem sent :) Och efter det ska vi se på film igen så kanske kommer ett blogg inlägg efter men bara kanske o så åker nog kameran med men tror inte det för de kommer säkert vara kallt  och ingen vill då fota..
Nu har jag snart Svenska sedan matte, innan lunch hade vi Fordon och redskap och då svetsade vi. Det gick MYCKET bättre med Uffe än det gick med Kelly på APL:en =)
Hittar inga byxor så får ha på mig mina ridbyxor sista lektionerna nu för vill inte ha Berga-byxorna :/
Men Guuuuud måste man prata så himla högt och typ skrika för minsta lilla? -.-'
Nu ska jag snart gå, HÖRS!
Lite bilder på felicia först :D